Την πρεμιέρα της παράστασης στην οποία πρωταγωνιστεί η αγαπημένη της φίλη Μαίρη Συνατσάκη, παρακολούθησε το βράδυ της Πέμπτης η Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια για την εμφάνισή της στο Θέατρο Ριάτλο και το musical “Hair”, επέλεξε ένα outfit σε χρώματα που ταιριάζουν τόσο στο φθινόπωρο, όσο και στην μποέμ εποχή στην οποία εξελίσσεται το έργο.

Συνδύασε ένα σατινέ πουκάμισο σε μωβ χρώμα με ένα σκούρο πράσινο, υφασμάτινο παντελόνι. Ολοκλήρωσε το look με λευκά sneakers, ενώ είχε τα μαλλιά της σε wavy στυλ στους ώμους και τόνισε τα μάτια της με γήινες σκιές.

Με τη Μαίρη Συνατσάκη – NDP

Λίγα λόγια για την παράσταση Hair:

Το HAIR μας συστήνει τη «φυλή», μια ομάδα πολιτικά ενεργών χίπις της «Εποχής του Υδροχόου» που ζουν μια μποέμικη ζωή στη Νέα Υόρκη και αγωνίζονται ενάντια στη στρατολόγηση στον πόλεμο του Βιετνάμ. Ο Claude, ο καλός φίλος του Berger, η συγκάτοικός τους Sheila και οι φίλοι τους αγωνίζονται να εξισορροπήσουν τις νέες τους ζωές, τους έρωτές τους και τη σεξουαλική επανάσταση με την εξέγερσή τους ενάντια στον πόλεμο, την συντηρητική κοινωνία και τους γονείς τους. Τελικά, ο Claude πρέπει να αποφασίσει αν θα αντισταθεί όπως έκαναν οι φίλοι του ή να υποκύψει στις πιέσεις των γονιών του (και της συντηρητικής Αμερικής) να υπηρετήσει στο Βιετνάμ, να συμβιβαστεί εγκαταλείποντας τις φιλειρηνικές του ιδέες και να διακινδυνεύσει τη ζωή του.

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below