Πολύ όμορφα, φαίνεται πως, περνάει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στα Κουφονήσια, όπου βρίσκεται τις τελευταίες εβδομάδες. Μετά τις φήμες για τη σχέση της με τον αρχιτέκτονα Γιάννη Καραβασάνη, το μοντέλο και παρουσιάστρια μοιράστηκε μία ακόμη ανάρτηση από τις στιγμές της στο νησί.

Σε αυτή τη βλέπουμε με ένα ολόσωμο μαγιό σε λεοπάρ μοτίβο, το οποίο εντυπωσίασε τους ακολούθους της, να παίζει δίπλα στην πισίνα. Τα σχόλια κάτω από την ανάρτηση έπεσαν «βροχή» με πολλούς να σημειώνουν πως η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι η τέλεια γυναίκα. Φυσικά, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που εστίασαν στη γυμνασμένη σιλουέτα της και το πόσο καλά μοιάζει να είναι το μοντέλο.

Η ίδια στη λεζάντα σημείωσε πως ο αέρας νίκησε τη λαχτάρα της για λίγο προσωπικό χρόνο.

Το surfing swimwear είναι μία τάση που έγινε αρκετά δημοφιλής πέρυσι. Όπως όλα δείχνουν συνεχίζει να αρέσει και φέτος, με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου να τη στηρίζει με τον καλύτερο τρόπο.

Τα μαγιό που αρχικά απευθύνονταν μόνο στις λάτρεις του surf κατακλύζουν πλέον τις παραλίες και τα βλέπουμε παντού. Με τολμηρά, έντονα prints και ιδιαίτερες προσθήκες όπως κουμπιά και φερμουάρ ή bold μοτίβα, όπως αυτό που επέλεξε η Ηλιάνα, αποτελούν μια πολύ καλή λύση αν δεν θέλουμε να μας κάψει ο ήλιος ή αν επιθυμούμε να επιδοθούμε σε extreme θαλάσσια σπορ.

Δείτε την εμφάνισή της και τα παιχνίδια της δίπλα στην πισίνα:

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below