Ως ενεργή εκπαιδευτικός, είναι καθηγήτρια κολλεγίου, υπέρμαχος των δικαιωμάτων των παιδιών και των ανθρώπων εν γένει και ως Πρώτη Κυρία, είναι λογικό να πούμε πως η Jill Biden είναι μια πολυάσχολη γυναίκα.

Καθώς περνά τον περισσότερο χρόνο της προσπαθώντας να ανταπεξέλθει σε όλα της τα καθήκοντα, παραδέχεται ότι οι ώρες που επενδύει στην προσωπική της ζωή είναι ελάχιστες έως ανύπαρκτες.

Σε πρόσφατη συνέντευξη παραδέχθηκε πόσο δύσκολο είναι να βρει ελεύθερο χρόνο για να αφιερώσει στον σύζυγό της. «Είμαστε και οι δύο πολύ απασχολημένοι και έτσι πρέπει να προσπαθούμε λίγο περισσότερο για να βρούμε χρόνο για εμάς», είπε.

Πριν μετακομίσει στον Λευκό Οίκο το ζευγάρι πάντα οργάνωνε μικρές αποδράσεις, ώστε να περνά χρόνο μαζί. «Μου λείπει», είπε ο Joe Biden για τη γυναίκα του στην ίδια συνέντευξη. «Είμαι πολύ υπερήφανος για εκείνη, αλλά δεν καταφέρνουμε να είμαστε μαζί όπως παλιά».

Ωστόσο, όταν πρόκειται για ρομαντικές χειρονομίες, και οι δύο παραδέχονται πως οι μικρές κινήσεις μετράνε. Οι Bidens απολαμβάνουν κάθε στιγμή που περνούν μαζί, ακόμα και αν πρόκειται για το βραδινό φαγητό. Έπειτα από σχεδόν 44 χρόνια γάμου, μοιάζει πως η φλόγα μεταξύ τους δεν έχει σβήσει.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below