Έχουμε κάποιες ειδήσεις που ίσως προκαλέσουν ανάμικτα συναισθήματα. Όπως γνωρίζουμε όλοι, από τη στιγμή που ο Pete Davidson και η Ariana Grande διέλυσαν τον αρραβώνα τους, εκείνος άρχισε να βγαίνει αρχικά με την Kate Beckinsale, αργότερα με την Margaret Qualley (κόρη της Andie MacDowell και πρωταγωνίστρια της ταινίας Once Upon a Time in Hollywood),  και τώρα ο 25χρονος κωμικός του Saturday Night Live φαίνεται πως βρήκε το νέο του έρωτα στο πρόσωπο της κόρης της Cindy Crawford, Kaia Gerber.

Ο Pete και η Kaia, η οποία έκλεισε τα 18 χρόνια της αυτό τον Σεπτέμβριο, συναντήθηκαν σε μια επίδειξη μόδας του Alexander Wang τον Μάιο και άρχισαν να συναντιούνται πιο ρομαντικά τον Οκτώβριο.

View this post on Instagram

That feeling when you get a free pass

A post shared by Pete Davidson (@petedavidsonoriginal) on

Για τον περασμένο μήνα, κανείς δεν ήξερε πραγματικά τι συμβαίνει μεταξύ τους, αλλά τώρα φαίρεται να εμφανίστηκαν δημόσια κρατώντας ο ένας το χέρι του άλλου.

Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, οι Pete και Kaia, οι οποίοι αποκαλούνται πλέον Paia, βγήκαν για ψώνια στην Νέα Υόρκη. Και εκεί έγινε το συμβάν. Καθώς περπατούσαν έξω από τα καταστήματα, εντοπίστηκαν χέρι-χέρι. Δεν είμαστε ειδικές στη γλώσσα του σώματος, αλλά αυτό μας λέει ότι έχουν έρθει πολύ κοντά μεταξύ τους.

Την ίδια στιγμή που το νέο άρχισε να εξαπλώνεται, πηγή έδωσε στη δημοσιότητα την είδηση ότι οι δύο τους είναι επίσημα ζευγάρι αλλά προσπαθούν να διατηρήσουν “χαμηλό προφίλ”.