Η Irina Shayk μίλησε πρόσφατα για τον ρόλο της μητρότητας στη ζωή της και την τρίχρονη κόρη, που απέκτησε με τον σκηνοθέτη και ηθοποιό Bradley Cooper.

Στο ψηφιακό cover story γυναικείου περιοδικού, το supermodel εξήγησε για πρώτη φορά γιατί απορρίπτει τον όρο συν-γονέας, ο οποίος χρησιμοποιείται συχνά από τα μέσα για να περιγράψει τον τρόπο που η ίδια και o Cooper μεγαλώνουν την κόρη τους. Σύμφωνα με τη Shayk, αυτός ο όρος μειώνει τη δουλειά που κάνουν κι οι δύο για την ανατροφή της κόρης τους, Lea de Seine Shayk Cooper.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below

“Ποτέ δεν κατάλαβα τον όρο της συν-ανατροφής. Όταν είμαι με την κόρη μου, είμαι 100% μητέρα και όταν είναι με τον μπαμπά της, εκείνος είναι 100 % ο μπαμπάς της. Οι συν-γονείς είναι απλά γονείς.”, δήλωσε η Shayk στο περιοδικό.

Το supermodel ομολόγησε επίσης γιατί δεν θέλει να μιλάει για τη σχέση της με τον Cooper στον Τύπο,  αναφέροντας ότι είναι ένα ζήτημα βαθιά προσωπικό για εκείνη και ότι θέλει να διατηρήσει κάποια πράγματα ιδιωτικά.

“Η πρώην σχέση μου, είναι κάτι που μου ανήκει. Είναι ιδιωτική”, εξήγησε η Shayk. “Είναι απλώς ένα κομμάτι του εσωτερικού μου κόσμου που δεν θέλω να το δωρίσω.”

Επιπλέον, δήλωσε ότι δεν διαβάζει δημοσιεύματα που αφορούν την ίδια ή την οικογένειά της, αλλά καταλαβαίνει γιατί υπάρχει δημόσιο ενδιαφέρον προς το πρόσωπό της.

“Δεν διαβάζω τι γράφεται εκεί έξω. Ειλικρινά, είμαι πολύ απασχολημένη με την ανατροφή του παιδιού μου. Από τη στιγμή που θέλουν να γράφουν άρθρα [για μένα], κάνουν απλά τη δουλειά τους”, είπε το μοντέλο. “Επικεντρώνομαι στη ζωή μου και στους φίλους μου. Τα υπόλοιπα είναι απλώς φασαρία.”

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below