Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου είναι ζευγάρι με τη Μαρία Καλάβρια, όλοι το ξέρουν αυτό. Ωστόσο πριν από αυτή τη σχέση ως ωραίος άνδρας προφανώς και θα είχε κάνει πολλές άλλες σχέσεις στη ζωή του.

Μάλιστα ως καλεσμένος στο Dot η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος τον είχαν ρωτήσει και για το προφίλ που διατηρούσε σε ένα πολύ δημοφιλές date application με τον Δημήτρη να απαντά πως είναι όντως δικό του και το έφτιαξε όταν δούλευε στο εξωτερικό επειδή εκεί είναι πολύ διαδομένες οι γνωριμίες μέσω των εφαρμογών ραντεβού.

Αυτή τη φορά οι ακόλουθοί του στο Instagram ήθελαν να μάθουν μέσω του question sticker στο Instagram εάν κάποτε είχε σχέση με τη Φαίη Σκορδά. Εκεί ο Δημήτρης που φέτος συμμετέχει στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, αποφάσισε να κάνει λίγο πλάκα με την απάντησή του λέγοντας πως «Δύο χρόνια σίγουρα. Μπορεί και παραπάνω. Αλλά κρυφά, μπαινοέβγαινα εγώ. Εγώ είμαι η αιτία που χώρισε…».

Προφανώς και μετά από το συγκεκριμένο τρολάρισμα, έδωσε την απάντησή του η οποία ήταν: «Αδιαμφισβήτητα είναι μια όμορφη γυναίκα, μη λέμε τώρα βλακείες. Αλλά δεν είναι του γούστου μου γιατί είναι πάρα πολύ αδύνατη. Θα ήθελε λίγο περισσότερα κιλά…»

Συμπέρασμα πρώτο ο Δημήτρης Αλεξάνδρου δεν ήταν ο λόγος που χώρισε η Φαίη Σκορδά με το Γιώργο Λιάγκα και συμπέρασμα δεύτερο του αρέσουν τα juicy κορίτσια.