Μπορεί οι εορτασμοί για το Halloween να έλαβαν τέλος και ήδη πολλοί διάσημοι να στολίζουν για τα Χριστούγεννα, αυτό δεν μας εμποδίζει από το να θαυμάζουμε μεταμφιέσεις και να παίρνουμε έμπνευση για τις δικές μας Απόκριες ή το επόμενο Halloween, αν το γιορτάζουμε.

Η πιο πρόσφατη ανάρτηση για το Halloween που έπεσε στην αντίληψή μας ήταν εκείνη της Izabel Goulart ως Cat Woman. Το μοντέλο από τη Βραζιλία, που απόλαυσε το καλοκαίρι της «στον ελληνικό παράδεισο», έκανε πριν από λίγες ώρες μία ανάρτηση στην οποία τη βλέπουμε μέσα στο δερμάτινο κορμάκι της, τα μακριά της γάντια, τις overtheknee, ψηλοτάκουνες μπότες της και τη μάσκα της να ποζάρει στον φακό.

Και μπορεί η Βραζιλιάνα καλλονή να διαθέτει ένα από τα πιο εντυπωσιακά κορμιά που έχουμε δει, αυτό, όμως, δεν ήταν αρκετό για να κατευνάσει τη θύελλα αρνητικών αντιδράσεων που ξεσήκωσε με τις αναρτήσεις της για το Halloween.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Izabel Goulart (@izabelgoulart)

Κάτω από το video και τη φωτογραφία που ανήρτησε τα σχόλια αναφέρονται κυρίως στο προκλητικό στοιχείο της αμφίεσης και όχι τόσο στο πνεύμα του Halloween.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Izabel Goulart (@izabelgoulart)


«Στο σπίτι μου αυτό δεν το λένε Halloween», γράφει ένας με έναν άλλο να αναρωτιέται: «Halloween? Αυτό μου θυμίζει περισσότερο φωτογράφιση για φετιχιστές».

«Αυτό συμβαίνει όταν δεν έχεις τίποτα άλλο να αναδείξεις. Το γυρνάς στο πορνό», σημείωσε ένας άλλος, ενώ αρκετοί ήταν και εκείνοι που αποχώρησαν από τη σελίδα της, επειδή θεώρησαν πως η φωτογράφιση αυτή δεν ήταν για το Instagram. «Ναι, σίγουρα έχεις ένα υπέροχο σώμα, αλλά γιατί να πρέπει να το δείξεις με αυτόν τον πρόστυχο τρόπο;», ρώτησε ένας.

Ωστόσο, δεν έλειψαν και τα σχόλια που εκθειάζουν την ομορφιά του μοντέλου και προτείνουν σε όσους σχολίασαν αρνητικά να κοιτάζουν τις ζωές τους και να μην επεμβαίνουν στις αποφάσεις των άλλων. Εσείς, τι πιστεύετε;

 

Κεντρική φωτογραφία: Δημόσιο προφίλ Instagram @izabelgoulart

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below