Μια πολύ όμορφη σχέση φαίνεται πως έχει η Cindy Crawford με την κόρη της Kaia Gerber. Συχνά οι δυο τους μοιράζονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφίες από κοινές στιγμές τους, ενώ εκφράζουν τον αλληλοσεβασμό και την αγάπη τους.
Μιλώντας σε συνέντευξή της σε γνωστό περιοδικό, η νεαρή Kaia Gerber, μοιράστηκε με τους αναγνώστες της τη συμβουλή που της έδωσε η μητέρα της στην αρχή της καριέρας της και την κρατά ακόμη σαν φυλαχτό.

«Να είσαι στην ώρα σου, ευγενική με όλους. Να μαθαίνεις τα ονόματά τους. Αν δεν είσαι ευχαριστημένη και ευγνώμων με το πού είσαι εκείνη τη στιγμή, σίγουρα κάποιος άλλος θα είναι. Ακόμα και όταν ένιωθα κουρασμένη και ήθελα να γυρίσω στο σπίτι ή ένιωθα μοναξιά, θυμόμουν τα λόγια της και το πόσο τυχερή ήμουν».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kaia (@kaiagerber)

Επιπλέον, αποκάλυψε το ένα πράγμα για το οποίο μετανιώνει η μητέρα της. «Ένα ακόμη πράγμα που μου έχει πει είναι: “Μακάρι να έγραφα περισσότερα από όλα αυτά που ζούσα. Νομίζεις πως θα θυμάσαι για πάντα όλες αυτές τις υπέροχες στιγμές, μα μια μέρα σου είναι δύσκολο να θυμηθείς ακόμα και τη φωτογράφιση που είχες κάνει”. Οπότε τι κάνω; Κρατάω ημερολόγιο».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kaia (@kaiagerber)


Στην ίδια συνέντευξη σχολίασε το γεγονός πως αρκετοί θεωρούν εκείνοι και τα παιδιά των διασήμων προνομιούχα στον χώρο του μόντελινγκ, της υποκριτικής και εν γένει της showbiz, λόγω των διάσημων γονιών τους. Η Kaia Gerber αναγνώρισε το προνόμιο που διαθέτει από τους γονείς της, τη Cindy Crawford, διάσημο μοντέλο και τον Rander Gerber, επιχειρηματία.

«Δεν θα αρνηθώ τα προνόμια που έχω. Και μόνο που έχω κάποιον να με συμβουλεύει τόσο σωστά, με θεωρώ τυχερή. Η μαμά μου μού λέει ότι αν την καλούσαν για μια καμπάνια Chanel θα μιλούσα για τον εαυτό μου και όχι για εσένα. Αλλά έχω γνωρίσει υπέροχους ανθρώπους μέσα από τη μαμά μου, με τους οποίους συνεργάζομαι κιόλας. Στην υποκριτική είναι διαφορετικά. Κανείς δεν θα θυσιάσει το όραμά του για το παιδί κάποιου. Δεν έχει φτιαχτεί έτσι η τέχνη και δεν με ενδιαφέρει κιόλας. Επίσης, κανείς δεν θέλει να δουλεύει με ανθρώπους αγενείς και ενοχλητικούς. Ναι, μπορεί να έχω ένα προνόμιο, αλλά πιστεύω ότι αν ίσχυε θα βλέπαμε πολύ περισσότερο από αυτό».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kaia (@kaiagerber)

Κεντρική φωτογραφία: Δημόσιο προφίλ Instagram @kaiagerber.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below