Ήταν ένα από τα πιο όμορφα και αγαπητά ζευγάρια που ξεκίνησε τη σχέση του το 2020. Όμως, τώρα το 20χρονο μοντέλο Κaia Gerber και ο 24χρονος, ηθοποιός σύντροφός της, Jacob Elordi, σύμφωνα με δημοσιεύματα, χώρισαν.

Το Page Six αναφέρει σε ρεπορτάζ του ότι το ζευγάρι είναι και επίσημα χώρια, ενώ σύμφωνα με πηγή πολύ κοντά στο ζευγάρι, ο χωρισμός ήταν αναπόφευκτος. Οι φήμες για χωρισμό τους ξεκίνησαν όταν η νεαρή Kaia διέγραψε σχεδόν όλες τις αναρτήσεις της που είχαν να κάνουν με τον Elordi από το Instagram της. Παρ’ ότι το ζευγάρι κρατούσε χαμηλό προφίλ η Kaia είχε μοιραστεί αρκετά τρυφερά στιγμιότυπα με τον σύντροφό της, μεταξύ των οποίων και φωτογραφίες τους από τα 20α γενέθλιά της τον περασμένο Σεπτέμβριο. Μάλιστα, τον ίδιο μήνα το ζευγάρι είχε κάνει την επίσημη εμφάνισή του στο κόκκινο χαλί στο κινηματογραφικό gala του Academy Museum. Τότε πολλοί μιλούσαν για ένα iconic ζευγάρι που θα μονοπωλούσε το ενδιαφέρον για πολύ καιρό.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kaia (@kaiagerber)

Η τελευταία κοινή τους εμφάνιση ήταν στο φετινό Halloween, όπου εθεάθησαν να αποχωρούν μαζί από ένα πάρτι. Το παράδοξο είναι ότι και η πρώτη κοινή τους εμφάνιση ήταν την ίδια μέρα του  περασμένου χρόνου, όταν φωτογραφήθηκαν ως Elvis και Priscilla Presley. Μπορεί κανείς από τους δύο να μην έχει κάνει κάποιο επίσημο σχόλιο για τον χωρισμό τους και τους λόγους που επέφεραν την οριστική ρήξη, αλλά και οι δύο έχουν αναλάβει πολλά projects, με αρκετούς να πιστεύουν πως το φορτωμένο πρόγραμμά τους ήταν μια από τις αιτίες της διάλυσης της σχέσης τους.

 

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below