Λένε ότι όταν δεν γνωρίζεις την ερώτηση η απάντηση είναι τα λεφτά. Και αυτό ακριβώς συμβαίνει και με την περίπτωση των αδερφώ Τζένερ που μπορεί να δείχνουν αγαπημένες, αλλά κατά βάθος αλληλο -μισιούνται.

Αιτία για τις συνεχείς τριβές μεταξύ τους είναι τα χρήματα, καθώς η διαφορά στις αμοιβές των δύο μοντέλων είναι δυσθεώρητη: Για το 2018 μόνο, η  21 ετών Κάιλι έβαλε στον τραπεζικό της λογαριασμό 900 εκατομμύρια δολάρια, η 23 ετών Κένταλ… περιορίστηκε στα 50 εκατομμύρια.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on


Την προηγούμενη χρονιά η Κάιλι έλαβε την 5η θέση στη λίστα με τους πλουσιότερους Αμερικανούς σελέμπριτι , ενώ σύμφωνα με το Forbes μόνο η εταιρεία καλλυντικών της έφερε κέρδη 630 εκατ. δολαρίων μέσα σε δύο χρόνια.

Από την άλλη η Κένταλ, πάντα σύμφωνα με το Forbes, ανακηρύχθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το πιο ακριβοπληρωμένο μοντέλο του 2018.

Πέρα από το γεγονός ότι έχει «πρωταγωνιστήσει» σε μερικά από τα μεγαλύτερα ντεφιλέ του κόσμου, όπως των Burberry, Versace και Fendi, τα κέρδη της εκτοξεύθηκαν μετά τα συμβόλαια που υπέγραψε με top brands.