Η 26η Athens Xclusive Designers Week είναι γεγονός. Η καρδιά της ελληνικής μόδας χτυπά από την Πέμπτη 7 Νοεμβρίου στο  Περιστύλιο του Ζαππείου όπου καταξιωμένοι και νέοι σχεδιαστές παρουσιάζουν τις συλλογές.  Η έναρξη των show έγινε με τους απόφοιτους της σχολής Fashion Workshop που παρουσιάσαν τις νέες τους συλλογές με την Βίκυ Καγιά να είναι ενθουσιασμένη. Η κριτής του Greece’s Next Top Model είναι η μέντορας των μαθητών της, στη σχολή που από την πρώτη μέρα της ίδρυσής της είναι η αγαπημένη της ασχολία. 

Από το πλευρό της Βίκυς Καγιά δεν θα μπορούσε να λείπει και ο σύζυγός της, Ηλίας Κρασσάς. Ο επιχειρηματίας κάνει σπάνια δημόσιες εμφανίσεις αλλά είναι πάντα δίπλα στην σύζυγό του στα σημαντικά βήματα της καριέρας της. Το ίδιο βέβαια κάνει κι εκείνη.

Το ζευγάρι πόζαρε χαμογελαστό στον φωτογραφικό φακό, λίγο μετά το τέλος της επίδειξης, με την Βίκυ να κλέβει τις εντυπώσεις με το κομψό σύνολο που επέλεξε. Ήταν ένα από τα κομμάτια της συλλογής που παρουσίασαν οι μαθητές της.

Το ζευγάρι ποζάρει στον φακό λίγο μετά το τέλος της επίδειξης.

Στην επίδειξη βρέθηκαν όμως και οι αγαπημένοι της συνεργάτες από το Star. Η Ζενεβιέβ Μαζαρί που είναι coach των μοντέλων στο GNTM, η Ζωρζέτα Ζαχαρτζή υπεύθυνη του γραφείου Τύπου του καναλιού και η Ιωάννα Αδαμοπούλου που έχει την επιμέλεια της εκπομπής του GNTM.

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί, η Βίκυ Καγιά, η Ζωρζέτα Ζαχαρτζή και η Ιωάννα Αδαμοπούλου. Πίσω διακρίνεται ο Ηλίας Κρασσάς.