Στο κλίμα του Halloween μπήκε η Madonna, η οποία μεταμφιέστηκε σε zombie και μοιράστηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα reel που δείχνει τη στολή της.

Το πρόσωπό της ήταν βαμμένο έντονα με μαύρες γραμμές, που θύμιζαν ουλές να ξεκινούν από το στόμα της και να καταλήγουν στα μάτια της. Mε έντονο smokey make up και τονισμένα χείλη, χτένισε τα μαλλιά της σε κυματισμούς και «έπαιξε» με την κάμερα. Τόνισε επίσης το μπούστο της με μαύρο bustier.

 

Η συγκεκριμένη δημοσιεύση ήρθε λίγες ώρες έπειτα από εκείνη, στην οποία η βασίλισσα της pop πόζαρε γυμνόστηθη. Συγκεκριμένα, επέλεξε μονάχα ένα χρυσό εσώρουχο-κορσέ, άφησε το στήθος της γυμνό και πόζαρε για τους διαδικτυακούς της φίλους. Στη συνέχεια, ανάρτησε δύο από τις φωτογραφίες της στα social media. Τα στιγμιότυπα δημοσιεύτηκαν στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram σε story. Στο ένα από αυτά, η «βασίλισσα της ποπ» σκύβει μπροστά στον φωτογραφικό φακό και κρύβει το στήθος της πίσω από μία φράση.

Τον τελευταίο καιρό η Madonna είναι πολύ ενεργή στα social media, όπου οι αναρτήσεις της δείχνουν πως βρίσκεται στην πιο απελευθερωμένη φάση της ζωής της. Αφού πόζαρε με διχτυωτά καλσόν και  δαντελωτά εσώρουχα, η γυμνόστηθη ανάρτηση ήρθε και «έριξε» λάδι στη φωτιά των σχολιαστών που θέλουν την τραγουδίστρια να χρειάζεται βοήθεια, καθώς φαίνεται πως χάνει τον έλεγχο. Μάλιστα, πολλοί είναι εκείνοι που ισχυρίζονται πως η Madonna έπαθε Britney Spears, συγκρίνοντας τις αναρτήσεις της με εκείνες της συναδέλφου της, η οποία φωτογραφίζεται σχεδόν πάντα γυμνή για το Instagram.

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below