Στο κέντρο της Αθήνας εντόπισε ο φωτογραφικός φακός τη Μαρία Σολωμού. Η ηθοποιός, που πρόσφατα προκάλεσε έντονο ενδιαφέρον με τις δηλώσεις περί μονογαμίας, συνδύασε ένα κοντό σορτσάκι με μακριά ζακέτα σε μοβ χρώμα και πάνινα sneakers σε παρόμοια απόχρωση με τη ζακέτα της. Ολοκλήρωσε το look με μαύρο σακίδιο.

NDP

Πρόσφατα, η ηθοποιός σε δηλώσεις είπε πως σε νεαρή ηλικία έχει υπάρξει ταυτόχρονα με αρκετούς συντρόφους, ενώ δήλωσε πολυγαμική. «Δεν πιστεύω στη μονογαμία. Είμαι από τις γυναίκες που μπορεί να πάω με έναν άνδρα επειδή θέλω να κάνω σεξ. Και να μη σημαίνει πραγματικά τίποτα. Επειδή ξέρω πώς είναι αυτό το συναίσθημα, το καταλαβαίνω και στον άνδρα. Επίσης, όμως, ξέρω και το συναίσθημα, μπορεί να πάω τυχαία και να ερωτευτώ. Τα απενοχοποιώ όλα. Το μόνο που δεν έχω καταφέρει να κάνω είναι one night stand. Γιατί εγώ φοβάμαι ότι θα ξυπνήσω την επόμενη μέρα και εκείνος θα είναι βλάκας», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Οταν ήμουν μικρή, φλέρταρα πάρα πολύ. Θυμάμαι εκεί, γύρω στα 20-25, μπορεί να είχα και 3-4 (σ.σ.: φλερτ; Σχέσεις; Αποστροφή διφορούμενη) την ίδια περίοδο. Κατά περιόδους με πιάνει αυτό».

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below