Η Μαρία Σολωμού έδωσε την πρώτη της συνέντευξη στο “Πρώτο Θέμα” μετά το χωρισμό της με τον Πάνο Μουζουράκη και μείναμε speechess. H ηθοποιός έδειξε τον τρόπο σκέψης της μέσα από τις δηλώσεις της για το σεξ, το τρίτο πρόσωπο και την απιστία και ήταν κάτι παραπάνω από προχωρημένες.

Sex uber alles:

”Πάνω απ’ όλα το σεξ. Χωρίς σεξ η σχέση έχει πεθάνει. Κυρίως σεξ. Όλα τα άλλα τα βρίσκουμε στην πορεία. Υπάρχει όμως κι άλλος τρόπος να αναθερμάνεις τη σχέση σου. Να βρεις έναν τρίτο. Το τρίτο πρόσωπο μπορεί να βοηθήσει στην επανεκκίνηση μιας μισοτελειωμένης σχέσης”.

Feelings? Nothing more than feelings?

”Όλα τα άλλα είναι συμβατικά, υποκριτικά και καταστροφικά. Και τα αισθήματα είναι σημαντικά αλλά πάνω απ’ όλα το σεξ. Τι να κάνω; Να μείνω με κάποιον που τον βλέπω σαν αδελφό; Γιατί να μένω με έναν άνδρα; Για να με κάνει παρέα;”

#BeFree

“Ο άνδρας πρέπει να έχει χιούμορ και να έχει εγκαταλείψει κάθε ίχνος σοβαροφάνειας. Θέλω να έχει τρόπους, να είναι ευγενής, να μου έχει εμπιστοσύνη, να μη με καταπιέζει, να μην ασφυκτιώ από τη σχέση, να μη ρωτάει πού ήμουν, με ποιον πήγα βόλτα, ποιον είδα και να μη με τσεκάρει.”

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below