Η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry ολοκλήρωσαν πριν από λίγο καιρό το πρώτο επίσημο ταξίδι μαζί με τον μικρό γιο τους, Archie,  στη Νότια Αφρική και όπως έχει γίνει γνωστό, στιγμιότυπα από αυτές τις δέκα μέρες της περιοδείας τους θα παρουσιαστούν μέσα από ένα ντοκιμαντέρ με τίτλο Harry & Meghan: An African Journey που θα τους πραγματικούς εαυτούς τους.

Σε αρκετές από τις συνεντεύξεις τους τόσο η Meghan όσο και ο πρίγκιπας Harry μιλούν χωρίς δισταγμό για την τεράστια κριτική που δέχτηκαν κυρίως από το βρετανικό Τύπο από τότε που έγιναν επίσημα ζευγάρι.

Ακόμη, σε ένα από τα αποσπάσματα που είδαν ήδη το φως της δημοσιότητας ο πρίγκιπας Harry μιλά για την μητέρα του, πριγκίπισσα Diana, που δεν ξεχνά ποτέ. «Κάθε φορά που ακούω τα φωτογραφικά κλικ, κάθε φορά που βλέπω τα φλας, με πηγαίνει πίσω στο παρελθόν» σχολιάζει ο πρίγκιπας Harry.

SplashNews.com

Όμως, μια από τις πιο τρυφερές και γλυκές στιγμές ήταν αυτή της Meghan, η οποία κατά τη διάρκεια του γυρίσματος του ντοκιμαντέρ Harry & Meghan: An African Journey και μιλώντας στον δημοσιογράφο , Tom Bradby, αποκάλυψε κατά λάθος το παρατσούκλι που έχει δώσει στο σύζυγό της!

Η 38χρονη Δούκισσα του Σάσσεξ και ο δημοσιογράφος συζητούσαν εκείνη την ώρα για τη ζωή της και τον ρόλο της ως μέλος της βασιλικής οικογένειας, αλλά και ως νέα μητέρα. Ο δημοσιογράφος ρώτησε την Meghan πώς καταφέρνει να διαχειριστεί τον νέο της ρόλο ως μέλος της βασιλικής οικογένειας που βρίσκεται στο προσκήνιο κι εκείνη αυθόρμητα απάντησε:

«Ξέρετε, λέω εδώ και πολύ καιρό στον H, έτσι τον αποκαλώ, πως δεν αρκεί απλά να επιβιώνεις. Αυτό δεν είναι το νόημα της ζωής. Πρέπει να ευημερήσεις και να είσαι ευτυχισμένος».

SplashNews.com

Μόλις συνειδητοποίησε ότι είχε αποκαλύψει το παρατσούκλι του Harry, που δεν είναι άλλο από το γράμμα H από το αρχικό του ονόματος του, η Meghan έβαλε το χέρι της στο στόμα της και δε σταμάτησε να γελά.

Το ντοκιμαντέρ είναι παραγωγή του ITV και θα κυκλοφορήσει στις 20 Οκτωβρίου στο Ηνωμένο βασίλειο. Στη συνέχεια θα κυκλοφορήσει στην Αμερική, στις 23 Οκτωβρίου, μέσα από το ABC και οικοδέσποινα την Robin Roberts.