Η Jamie Lee Curtis στηρίζει τη φυσική γήρανση σε μια εποχή που τα γηρατειά θεωρούνται κάτι το «αρνητικό». Η ηθοποιός μίλησε σε συνέντευξή της για τις πλαστικές επεμβάσεις και μοιράστηκε με το κοινό τη συμβουλή που δίνει στις κόρες της για τη γήρανση.

«Μην πειράζετε το πρόσωπό σας», λέει ξεκάθαρα. «Έκανα αισθητική παρέμβαση στο πρόσωπό μου. Έκανα μπότοξ στο μέτωπο μου. Ναι, απομακρύνει τις ρυτίδες, αλλά μετά μοιάζεις με πλαστικό φιγουρίνι», παραδέχτηκε και συνέχισε:

«Ακούστε με. Το έκανα. Δεν λειτούργησε. Και αυτό που βλέπω τώρα είναι άνθρωποι που εστιάζουν μονάχα σε αυτό».

Η Jamie Lee Curtis έχει μιλήσει εδώ και καιρό κατά της πλαστικής χειρουργικής, αποκαλύπτοντας σε συνέντευξή της το 2018 πως από μια μικρή επέμβαση για τα μάτια της τα οποία θεωρούσε πρησμένα, το 1989, ξεκίνησε ο εθισμός της στα οπιοειδή, τον οποίο κατάφερε να νικήσει έπειτα από 10 χρόνια.

Η ηθοποιός που αγαπήσαμε από το True Lies πέρασε μία δεκαετία, προσπαθώντας να κρατήσει μυστικό τον εθισμό της, μέχρι που η αδερφή της ανακάλυψε το πρόβλημά της και τη βοήθησε να το ξεπεράσει.

«Δοκίμασα την πλαστική επέμβαση και δεν πέτυχε. Με έκανε να εθιστώ στα μυοχαλαροτικά και τα φάρμακα. Πλέον, είμαι 22 χρόνια νηφάλια», είχε πει το 2021.

«Η τάση που κυριαρχεί τώρα, η εμμονή με τα φίλτρα και η προσπάθεια να προσαρμόσουμε την εμφάνισή μας σε νεότερες ηλικίες, εξαφανίζουν την ομορφιά μας. Αν πειράξεις το πρόσωπό σου, δεν μπορείς να γυρίσεις πίσω μετά», είπε, ενώ αποκάλυψε πως πέρα από το botox έχει κάνει και λιποαναρρόφυηση, αλλά τίποτα από τα δύο δεν πέτυχε.

Η Jamie Lee Curtis δεν φοβάται να μεγαλώσει και «αγκαλιάζει» την ηλικία της, μη διστάζοντας να παίξει για άλλη μία φορά τη Laurie, την ηρωίδα που αγαπήσαμε από τo Halloween Kills (Η Νύχτα με τις μάσκες). Στις 13 Οκτωβρίου η ταινία της “Halloween Ends” έκανε πρεμιέρα στους κινηματογράφους και είναι το τελευταίο κεφάλαιο της τριλογίας.

Λίγα λόγια για την ταινία

Τέσσερα χρόνια μετά τα γεγονότα του «Halloween Kills», η Λόρι ζει με την εγγονή της Άλισον, και ολοκληρώνει τη συγγραφή των απομνημονευμάτων της. Ο Μάικλ Μάιερς δεν έχει εμφανιστεί έκτοτε. Η Λόρι, αφού επέτρεψε στο φάντασμα του Μάικλ να καθορίζει τη ζωή της για τόσες δεκαετίες, αποφάσισε να απελευθερωθεί από το φόβο και την οργή και να αγκαλιάσει τη ζωή.

Έχει υποβληθεί πλέον σε εντατική θεραπεία και έχει χτίσει σιγά σιγά ένα ασφαλές, σταθερό, αγαπημένο σπίτι για τον εαυτό της και την 21χρονη εγγονή της. Η Άλισον είναι πλέον νοσοκόμα και αναπτύσσει μια ρομαντική σχέση με τον εσωστρεφή Κόρεϊ, ο οποίος θα κατηγορηθεί για τη δολοφονία του αγοριού που πρόσεχε τη νύχτα του Halloween του 2019. Ο θάνατος του αγοριού συνέβη κάτω από ανεξήγητες συνθήκες και ο Κόρεϊ αθωώθηκε, αλλά η μικρή πόλη τον αντιμετωπίζει πλέον σαν παρία. Όταν η Λόρι, χρόνια μετά την αθώωση του Κόρεϊ, βλέπει τον νεαρό να εκφοβίζεται από κάποιους ντόπιους εφήβους, έρχεται να τον υπερασπιστεί και στη συνέχεια ξεκινά και ενθαρρύνει τη σχέση της Άλισον και του Κόρεϊ.

Όσο όμως το ειδύλλιό τους εξελίσσεται, η Λόρι αρχίζει να αισθάνεται άβολα, καθώς η Άλισον αρχίζει να απομακρύνεται από κοντά της και η προσωπικότητα του Κόρεϊ φαίνεται να αλλάζει. Αυτό το γεγονός θα πυροδοτήσει έναν νέο καταιγισμό φόνων και μια ατμόσφαιρα τρόμου που θα αναγκάσει τη Λόρι να αντιμετωπίσει ξανά το «κακό» το οποίο δεν κατάφερε ποτέ πραγματικά να σταματήσει. Η ιστορία του Μάικλ Μάγιερς, ενός ανθρώπου χωρίς ταυτότητα και χωρίς πρόσωπο, ο οποίος επιστρέφει για να συνεχίσει τη σφαγή, έχει πλέον αποκτήσει μυθική διάσταση. Και αυτός θα είναι ο τελευταίος σταθμός για την Λόρι Στρόουντ. Η ηρωίδα που από αθώο θύμα αποτέλεσε την νέμεση του αιμοδιψή μπαμπούλα, θα δώσει την απόλυτη μάχη. Μια μάχη που μόνο ένας απ’ τους δυο θα επιβιώσει.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below