Ο γάμος του Σταύρου Νιάρχου και της Dasha Zhukova ήταν το απόλυτο κοσμικό γεγονός της νέας χρονιάς. Χαρακτηρίστηκε ως ο γάμος της δεκαετίας και αυτό μπορεί εύκολα να αποδοθεί στους καλεσμένους από το διεθνές τζετ σετ αλλά και τα 5,8 εκατομμύρια ευρώ που κόστισε. Το ζευγάρι επέλεξε να παντρευτεί την Παρασκευή, παρόλο που τα δημοσιεύματα έλεγαν ότι θα γίνει η τελετή μέσα στο σαββατοκύριακο, αιφνιδιάζοντας όλους όσους είχαν στραμμένη την προσοχή τους στο Σεν Μόριτζ.

Μετά την τελετή κυκλοφόρησε η πρώτη φωτογραφία, από τον German Larkin, με το νιόπαντρο ζευγάρι και τις Valentino δημιουργίες που επέλεξαν για μία από τις πιο όμορφες ημέρες της ζωής τους.  Η Zhukova με ένα πολύ απλό top knot χτένισμα επέλεξε ένα μακρυμάνικο λευκό gown με κάπα που δημιουργούσε την ψευδαίσθηση της ουράς στο νυφικό, ενώ διατήρησε το μακιγιάζ σε φυσικούς τόνους. Ο Νιάρχος από την άλλη, προτίμησε ένα γυαλιστερό μπλε σκούρο tux.

Λίγες μέρες μετά το γάμο κυκλοφόρησαν ακόμα δύο φωτογραφίες που δείχνουν περισσότερες λεπτομέρειες από το εντυπωσιακό νυφικό της Dasha. Η μία από αυτές είναι μέσα από τη γαμήλια δεξίωση.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below