Από την ημέρα που το HBO ανακοίνωσε ότι θα λανσάρει τη νέα του πλατφόρμα με ένα reunion των Friends, οι θαυμαστές της σειράς δεν έχουν στο μυαλό τους τίποτα άλλο. Μεσολάβησε μια πανδημία που έκανε αναπόφευκτη την αναβολή της πολυαναμενόμενης συνάντησης της παρέας από τα ’90s. Οι έξι πρωταγωνιστές μοιράστηκαν φωτογραφίες στους λογαριασμούς τους στο instagram, μίλησαν σε συνεντεύξεις τους και έκαναν ό,τι μπορούσαν για να μας διαβεβαιώσουν ότι το reunion θα συμβεί. Κάτι τέτοιο έγινε και κατά τη διάρκεια των βραβείων Emmy 2020. H εμφάνιση των Jennifer Aniston, Courteney Cox και Lisa Kudrow ήταν το highlight της βραδιάς και ό,τι πιο κοντινό σε επανασύνδεση των αγαπημένων μας χαρακτήρων. Έλειπαν βέβαια τα αγόρια: Matt LeBlanc, Matthew Perr και David Schwimmer.

H Jen ήταν από τα πρόσωπα “κλειδιά” της βραδιάς αφού ήταν μία από τους απονεμητές της βραδιάς και μάλιστα βρέθηκε στο Staples Center μαζί με τον οικοδεσπότη των βραβείων, Jimmy Kimmel. Στη συνέχεια υποτίθεται ότι επέστρεψε στο σπίτι της για να παραλάβει το βραβείο της, όπως όλοι οι υπόλοιποι υποψήφιοι.

Στην πορεία της βραδιάς ο Kimmel ήθελε να σιγουρευτεί ότι η Anniston έφτασε ασφαλής στο σπίτι της αλλά κανένας δεν φανταζόταν τι θα ακολουθήσει. Η ηθοποιός εμφανίστηκε άνετη με την ρόμπα της στο σπίτι της μέσω Zoom αλλά είπε: “Είμαστε εδώ”. Για λίγα δευτερόλεπτα όλοι έκανα σκέψεις για το ποιους μπορεί να συμπεριλαμβάνει αυτό το “είμαστε”. Όχι, φυσικά και δεν ήταν ο Brad Pitt όπως όλοι οι θαυμαστές θα εύχονταν. Ήταν Courteney Cox και η Lisa Kudrow.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below