Ο Bruce Willis έζησε φέτος στο φουλ τη γιορτή του Halloween, καθώς πόζαρε μεταμφιεσμένος με τις κόρες που έχει αποκτήσει με την τωρινή σύζυγό του, Emma Heming Willis, την 9χρονη Mabel και την 7χρονη Evelyn.

Στη νέα φωτογραφία που ανέβασε η Emma, ο 66χρονος ηθοποιός φοράει μάσκα και περούκα, ενώ οι κόρες του ολόσωμη στολή. Στη λεζάντα η μαμά γράφει: «Ελπίζω να περάσατε όμορφα στο Halloween. Εμείς σίγουρα περάσαμε ωραία και μαζέψαμε αυτό τον άγνωστο τύπο από το δρόμο, απλά μην το πείτε στον άντρα μου».

Τον Μάρτιο το ζευγάρι είχε γιορτάσει 12 χρόνια γάμου, με την Emma να γράφει στα social media, αστειευόμενη: «Αυτό τον τύπο τον λατρεύω μέχρι το φεγγάρι! Παρόλο που κάποιες στιγμές έχω ευχηθεί να μπορούσα να τον στείλω στο φεγγάρι και να μη γυρίσει πίσω. Αλλά έτσι δεν συμβαίνει στα 12 χρόνια γάμου; Έχουμε τα πάνω μας και τα κάτω μας, αλλά είναι ο άνθρωπός μου. Με κανέναν άλλο δεν θα ήθελα να μοιραστώ αυτή την τρέλα που ονομάζεται γάμος εκτός από αυτόν. Είναι η οικογένειά μου, μου έχει δώσει την οικογένεια (και ακόμα περισσότερα) που ονειρευόμουν και τον λατρεύω μέχρι τα βάθη της καρδιάς μου».

Δείτε τη νέα ανάρτηση:

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below