Αυτή ήταν μια διαφορετική επίδειξη μόδας για τη Βίκυ Καγιά, γιατί τη μοιράστηκε με ένα από τα αγαπημένα πρόσωπα της ζωής της: τη μητέρα της, Αλεξάνδρα. Μητέρα και κόρη παρέλασαν στο show του Βασίλη Ζούλια, στην 31η Athens Xclusive Designers Week στο Ωδείο Αθηνών, διασκεδάζοντάς το με ένα φωτεινό και happy colour blocking. Έτσι, δόθηκε η ευκαιρία στους θεατές να διαπιστώσουν και από πού πήρε τα γονίδια της ομορφιάς το μοντέλ0ο και παρουσιάστρια.

Η Αλεξάνδρα Καγιά φόρεσε λαχανί φόρεμα και ασορτί πανωφόρι, σε συνδυασμό με φούξια ψηλοτάκουνες πλατφόρμες, ενώ η κόρη της ενέδωσε σε πορτοκαλί φόρεμα και bold σκουλαρίκια-αστέρια που παραπέμπουν στην τρέλα της δεκαετίας του ‘80, φούξια σακάκι και κίτρινες ψηλοτάκουνες πλατφόρμες. Τα κοσμήματα είχαν την υπογραφή του Περικλή Κονδυλάτου.

Σε παλαιότερη συνέντευξή της, η Βίκυ Καγιά είχε πει για τη μαμά της: «Ήταν 17 ετών όταν με έφερε στον κόσμο, οπότε ουσιαστικά έχει μεγαλώσει μαζί μας. Με τον αδελφό μου είχαμε μια πολύ χαρούμενη παιδική ηλικία. Όταν ήμουν στην εφηβεία, χάλασαν τα πράγματα και διαταράχθηκε η ισορροπία, γιατί οι γονείς μου χώρισαν. Εκείνη την περίοδο ξεκινούσα να ασχολούμαι με το μόντελινγκ, οπότε συνέβησαν όλα την κατάλληλη στιγμή. Ήταν για μένα διέξοδος».

Δείτε στιγμιότυπα από μαμά και κόρη στην πασαρέλα:

NDP
NDP

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below