Η συνεργασία του Αναστάση Ροϊλού και της Εριέττας Μανούρη στη σειρά εποχής του ΑΝΤ1 “Άγριες Μέλισσες” φαίνεται πως ήταν η αρχή για να αναπτυχθεί ανάμεσά τους ένα ειδύλλιο. Στην αρχή το ζευγάρι ήταν ιδιαίτερα διακριτικό και ελάχιστοι ήταν αυτοί που γνώριζαν τι συμβαίνει ανάμεσά τους. Οι κοινές δημόσιες εμφανίσεις τους όμως άρχισαν να πυκνώνουν -μέχρι να που τα μέτρα για την πανδημία άρχισαν να γίνονται πιο αυστηρά- και στις 11 Μαρτίου ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε στο θέατρο Άλφα.

Η Εριέττα υποδύεται στη σειρά τη μαμά των αδερφών Σταμίρη που έφυγε από τη ζωή πριν από χρόνια (επίσης παίζει και στη σειρά “Γυναίκα χωρίς όνομα” του ΑΝΤ1) ενώ ο Αναστάσης υποδύεται τον Νικηφόρο που έχει παντρευτεί την μεσαία από τις αδερφές ενώ ενεπλάκη ερωτικά και με τη μικρότερη. Στην τηλεοπτική τους ζωή τα πράγματα είναι περίπλοκα αλλά στην κανονική, είναι απλά ένα ζευγάρι που ζει τον έρωτά του.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below

Κανένας από τους δύο δεν έχει μιλήσει δημόσια για το δεσμό τους. Δεδομένης της συνθήκης, με τον κορωνοϊό που οδήγησε στη διακοπή των γυρισμάτων της σειράς αλλά και στην απαγόρευση της άσκοπης κυκλοφορίας, κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί σύντομα. Ωστόσο, έχουν ήδη κάνει τις πρώτες τους κοινές εξόδους στο θέατρο που είναι άλλωστε και μια μεγάλη αγάπη και για τους δύο.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below