Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία στις 3 Δεκεμβρίου ο αθλητής Ετεοκλής Παύλου έκανε μια δυνατή ανάρτηση στο λογαριασμό του στο Instagram, όπου πόζαρε μαζί με την κόρη του, στο στολισμένο σαλόνι του σπιτιού τους, χωρίς να φοράει το τεχνητό του άκρο. Μάλιστα στην τελευταία φωτογραφία επιβεβαιώνει ότι η ζωή τους είναι όπως κάθε οικογένειας, σηκώνοντας ψηλά το κοριτσάκι και παίζοντας μαζί του.

Όπως έγραψε στη λεζάντα: «Η διαφορετικότητα είναι η καινούργια φυσιολογικότητα… Είμαι ο Ετεοκλής Παύλου, είμαι ένας άνθρωπος με αναπηρία και είμαι εντάξει με αυτό!».

Είναι γνωστός ότι ο αθλητής κανό-καγιάκ ενώ εργαζόταν, πριν από σχεδόν δέκα χρόνια, στο χώρο της υποδοχής ενός κλαμπ των Αθηνών, δέχτηκε δυο σφαίρες από γόνο γνωστής οικογένειας κατά τη διάρκεια ενός αιματηρού επεισοδίου. Ο δράστης οδηγήθηκε στη φυλακή, κι ο Ετεοκλής οδηγήθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας για αρκετό διάστημα. Κατάφερε να επιζήσει αλλά οι γιατροί δεν κατάφεραν να του σώσουν το δεξί του πόδι, με αποτέλεσμα να ακρωτηριαστεί.

Πλέον απολαμβάνει μια φυσιολογική καθημερινότητα με τη σύζυγό του, την τραγουδίστρια Ελένη Χατζίδου, και την κόρη τους.

Δείτε τη νέα ανάρτηση του Ετεοκλή Παύλου:

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below