Είναι ένα από τα πιο γοητευτικά αλλά και χαρισματικά ζευγάρια του κινηματογράφου. Η Sophie Hunter και ο Benedict Cumberbatch είναι παντρεμένοι από το 2015, ωστόσο δεν κάνουν συχνά κοινές δημόσιες εμφανίσεις. Προφανώς, αποφάσισαν να κάνουν μια εξαίρεση για το Φεστιβάλ Βενετίας, για την πρεμιέρα της νέας ταινίας του Cumberbatch, «The Power of the Dog» σε σκηνοθεσία Jane Campion.

Κεντρικός ήρωας του φιλμ ένας ραντσέρης, ο «Phil Burbank», που εμπνέει στους γύρω του θαυμασμό και ταυτόχρονα φόβο. Όταν ο αδερφός του φτάνει στο σπίτι με τη νέα σύζυγο και τον γιο του, ο Phil κάνει τη ζωή τους δύσκολη, μέχρι που συνειδητοποιεί ότι επιθυμεί και ο ίδιος την προοπτική της αγάπης.

Η Sophie Hunter στο παρελθόν είχε μια μακροχρόνια σχέση με τον γλύπτη Conrad Shawcross, από τον οποίο χώρισε το 2010. Με τον Cumberbatch παντρεύτηκε στη βρετανική Νήσο Ουάιτ και απέκτησαν τρεις γιους, τον 6χρονο Kit, τον 4χρονο Hal Auden και τον 2χρονο Finn.

Στη νέα της εμφάνιση στη Βενετία, η 43χρονη σκηνοθέτιδα και δραματουργός φόρεσε ένα μάξι φόρεμα του βρετανικού brand Emilia Wickstead με παιχνιδιάρικο μοτίβο, θηλυκό μπούστο και άνοιγμα στη φούστα που κολακεύει ιδιαίτερα τις γυναικείες καμπύλες.

Δες τη νέα εμφάνιση του ζευγαριού:

Photo by Jacopo Raule/Getty Images

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below