Ανάμεσα στα πρόσωπα που ξεχώρισαν από την αρχή στο GNTM είναι η Αλεξία Κούβελα, όχι μόνο γιατί πληροί τα κριτήρια της συμπερίληψης στη μόδα, αλλά επιπλέον επειδή είναι μια νεαρή, 25χρονη επιχειρηματίας, που δημιούργησε το πρώτο πρακτορείο για plus-size μοντέλα στην Ελλάδα, το Bode Agency.

Όπως είπε στην κάμερα και στους κριτές το μοντέλο από τη Θεσσαλονίκη, όπου ζει και εργάζεται σήμερα, ήρθε για πρώτη φορά στο παιχνίδι το 2019, αλλά δεν εξασφάλισε τότε την πρόκριση γιατί «δεν τα είχα πάει καλά στην πασαρέλα, ήμουν και ψαρωμένη».

Πλέον, με τέσσερα χρόνια θητεία στο μόντελινγκ και το δικό της πρακτορείο, το οποίο δημιούργησε επειδή «ήρθε ο καιρός να αλλάξουμε τα πράγματα στην Ελλάδα, να θέσουμε εμείς τους κανόνες», επέστρεψε στο ριάλιτι «ως ένα προσωπικό στοίχημα και για να δείξω και σε άλλα κορίτσια ότι μπορούμε να κάνουμε κι εμείς μόδα. Δεν έχουμε μεγάλη εκπροσώπηση [είπε, θέλοντας να μιλήσει εκ μέρους όλων των plus-size Ελληνίδων], γι’ αυτό ξεκινάω και το πρακτορείο, να αρχίσουν κορίτσια να έρχονται, να κάνουμε όντως μόδα, γιατί βλέπω κάτι oversized καφτάνια και δεν νιώθω included στη μόδα».

«Βλέπω κάτι oversized καφτάνια και δεν νιώθω included στη μόδα».

Η Βίκυ Καγιά δήλωσε εντυπωσιασμένη από την Αλεξία, σχολιάζοντας: «Έχεις star quality, έχεις μια ευγένεια που δεν είναι ταπεινή». Η Σοφία Χατζηπαντελή είπε, με τη σειρά της: «Θέλω να έχουμε στη μόδα αυτούς που θέλουν να την αλλάξουν». Εξίσου επαινετικά σχόλια έλαβε το 25χρονο μοντέλο και επιχειρηματίας από τους υπόλοιπους κριτές, προτού εξασφαλίσει τα πολυπόθητα τέσσερα «ναι». Μένει να δούμε αν θα σταθεί στο ύψος των προσδοκιών που έχει δημιουργήσει.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below