Το χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Greece’s Next Top Model, ήταν γεμάτο εκπλήξεις. Τα κορίτσια κλήθηκαν να μεταμορφωθούν για τη δοκιμασία αποχώρησης, στην εκδοχή μιας σύγχρονης Εύας στον Παράδεισο. Συντροφιά τους φυσικά θα είχαν και τον Αδάμ. Οι πόζες στον φακό του Πάνου Γιαννακόπουλου μόνο με εσώρουχα, σε τόσο στενή επαφή με έναν άντρα μοντέλο και με βασικό ζητούμενο την αθωότητα, δυσκόλεψαν ακόμα και κορίτσια, τα οποία έχουν εκθειαστεί για τον επαγγελματισμό τους.

Η Μαρία Μιχαλοπούλου έχοντας την καλύτερη φωτογραφία της προηγούμενης δοκιμασίας, είχε τη δυνατότητα να γνωρίσει και να συνομιλήσει με τον Αδάμ πριν να φωτογραφηθεί μαζί του και παράλληλα να διαλέξει μια κοπέλα που θα φωτογραφηθεί έχοντας τον Αδάμ μόνο πλάτη. Η Μαρία επέλεξε την Άννα Χατζή, η οποία βέβαια χάρισε πολύ ωραίες πόζες στο φωτογράφο, κέρδισε θετικά σχόλια στο set και ως αποτέλεσμα κατάφερε να έχει και την καλύτερη φωτογραφία της εβδομάδας.

«Μόλις βγω από τον διαγωνισμό θα φτιάξω μπλουζάκι που θα γράφει ‘’δεν ξέρω να δίνω αβαντάζ και ντισαβαντάζ’’», είπε η Μαρία η αγρότισσα στο πλατό της αποχώρησης και ήταν ίσως ό,τι πιο εύστοχο έχει πει σε ολόκληρο το GNTM.