Όποιος βρέθηκε το απόγευμα της Δευτέρας, 30 Ιανουαρίου στον ιδιαίτερο χώρο του TAF/the art foundation σίγουρα δεν θα ξεχάσει εύκολα το όμορφο πάρτι που στήθηκε για την παρουσίαση του νέου δίσκου της αγαπημένης Μαρίζας Ρίζου.

Η Walnut Entertainment και η πολυτάλαντη καλλιτέχνις, παρουσίασαν τον 4ο ολοκληρωμένο δίσκο της με τίτλο  «Το Χωριό» στο κέντρο της Αθήνας.

Σε ένα σκηνικό που θύμιζε χωριό άλλης εποχής, πλήθος αγαπημένων καλλιτεχνών, φίλων, δημοσιογράφων και συνεργατών της Μαρίζας Ρίζου μαζεύτηκαν να γιορτάσουν την κυκλοφορία του τέταρτου δίσκου της. Το παρών έδωσαν σημαντικοί άνθρωποι της μουσικής και των τεχνών που ευχήθηκαν στη Μαρίζα Ρίζου για τη νέα της κυκλοφορία. Ανάμεσά τους η Νάντια Κοντογιώργη, η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου και ο Κώστας Λειβαδάς. Η υποδοχή για όλους ήταν θερμή με τη βραδιά να εξελίσσεται σε ένα πάρτι γεμάτο χορό.

Με την Ιωάννα Τριανταφυλλίδου και τη Νάντια Κοντογιώργη.
Με τον Κώστα Λειβαδά.

Η ίδια η Μαρίζα Ρίζου, που υπογράφει τη μουσική και τους στίχους σε όλο τον δίσκο – εκτός από το κομμάτι «Τόσα Φιλιά» που είναι σε μουσική του Κώστα Λειβαδά και στίχους της Αγλαΐας Σφήκα- έδωσε τον ρυθμό με τον χορό της και το πηγαίο χαμόγελό της. Στο πλευρό της βρέθηκαν, επίσης, οι αγαπημένοι της άνθρωποι, οι οποίοι διασκέδασαν και χάρηκαν για την επιτυχία της τραγουδίστριας.

Με τη διευθύντρια της Walnut, Τζένη Καρύδη.

Μάλιστα, σε ανάρτησή της στο Instagram τον περασμένο Δεκέμβριο η Μαρίζα Ρίζου είχε ευχαριστήσει την αδερφή και τους γονείς της, παρουσιάζοντας τι σημαίνει για εκείνη το «χωριό».

Στη λεζάντα που συνόδευε τη φωτογραφία με την οικογένειά της έγραψε:

«Από αυτούς τους σημαντικούς ανθρώπους έμαθα τι σημαίνει “Το Χωριό” και πόσο μεγάλη αξία έχει. Εύχομαι όλοι να έχουμε “Το χωριό” μας, τους ανθρώπους μας».

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below