Η ομορφιά μιας αληθινά γοητευτικής γυναίκας δεν έχει ημερομηνία λήξης, όπως επιβεβαιώνουν διαχρονικές σταρ σαν τη Monica Bellucci. Στην επίσκεψή της στην Ελλάδα, ενόψει της παράστασης «Μαρία Κάλλας: Επιστολές και Αναμνήσεις», μαγνήτισε τα φλας των φωτογράφων με το χάρισμά της να αναδεικνύει ακόμα και τις πιο κοινές εμφανίσεις.

Ενώ ετοιμάζεται να ανεβεί στη σκηνή του Ηρωδείου ξεναγήθηκε στην Ωνάσειο Βιβλιοθήκη από την Αφροδίτη Παναγιωτάκου, διευθύντρια Πολιτισμού του Ιδρύματος Ωνάση, και φωτογραφήθηκε με ένα κομψό λουκ με το οποίο δεν μπορείς να κάνεις ποτέ λάθος: μαύρο σοφιστικέ κοστούμι που έχει συνδυάσει με κάρντιγκαν και τοπ στο ίδιο χρώμα.

Η παράσταση θα λάβει χώρα στις 21,22 και 23 Σεπτεμβρίου και βασίζεται στην έκδοση με τα αδημοσίευτα γράμματα της Κάλλας που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Πατάκη. Η Bellucci θα απαγγείλει τις επιστολές της ντίβας της όπερας. Θα την πλαισιώσουν μουσικά οι ήχοι της Καμεράτας-Ορχήστρας των Φίλων της Μουσικής, υπό την διεύθυνση του κορυφαίου Έλληνα μαέστρου, Γιώργου Πέτρου.

Δείτε τη νέα εμφάνιση της Monica Bellucci:

NDP
NDP

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below