Αισθησιακή, λαμπερή, καλλίγραμμη. Η Kate Moss ποζάρει για τη νέα καμπάνια του SKIMS, του shapewear και loungewear brand της Kim Kardashian, σε μια σειρά φωτογραφιών και βίντεο που ανέβασε η τελευταία στο λογαριασμό της στο Instagram, και δείχνει ακαταμάχητα γοητευτική.

Τον θαυμασμό της δηλώνει και η Kardashian στη λεζάντα που συνοδεύει τη νέα της ανάρτηση: «Σας συστήνω την Kate Moss για τα @SKIMS. Τη γνώρισα για πρώτη φορά το 2014 μέσω του Ricardo Tisci και εντυπωσιάστηκα αμέσως από το πνευματώδες χιούμορ της, την αυθεντικότητα και την κλασική ομορφιά της. Από τότε είμαστε φίλες! Είναι το απόλυτο fashion icon, που έχει καθορίσει μια ολόκληρη γενιά στυλ και είναι τιμή μου να την παρουσιάζω, φέτος το καλοκαίρι, ως το νέο πρόσωπο των SKIMS!».

Πρόσφατα μάλιστα τα SKIMS απόλαυσαν μία ακόμα μεγάλη επιτυχία, καθώς επιλέχθηκαν για τα εσώρουχα των Αμερικανίδων αθλητριών που θα συμμετάσχουν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο το 2021.

«Από τότε που ήμουν 10 ετών, άκουγα κάθε λεπτομέρεια για τους Ολυμπιακούς από τον πατριό μου» είπε αναφερόμενη στην Caitlyn Jenner, χρυσός Ολυμπιονίκης. «Όταν με προσκάλεσαν η SKIMS να γίνει μέρος της αμερικανικής ομάδας, δικαιώθηκα για κάθε στιγμή που είχα περάσει θαυμάζοντας τη δύναμη και την ενέργεια των αθλητών στους Ολυμπιακούς».

Η Kardashian παρουσίασε μια συλλογή ειδικά σχεδιασμένη για τις αθλήτριες, με «άνεση και υποστήριξη», η οποία διατίθεται προς πώληση και στο κοινό. H αξία της SKIMS, που ιδρύθηκε το 2019, εκτιμήθηκε, τον Απρίλιο του 2021, στα 1,6 δις δολάρια.

Δες τη νέα ανάρτηση με την Kate Moss:

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below