Η Charlize Theron μεταμορφώθηκε ολοκληρωτικά για τις ανάγκες του ρόλου της «Clea», στη νέα ταινία της Marvel «Doctor Strange 2». Στη νέα ανάρτησή της στο Instagram μάς συστήνει την εμφάνιση του χαρακτήρα της εστιάζοντας, σε μια από τις φωτογραφίες, στο μακιγιάζ ματιών. Σε bold μοβ χρώμα, αποτίνει φόρο τιμής στο cut crease των ‘60s, μια εποχή θηλυκότητας και τόλμης, και ταυτόχρονα θυμίζει κάτι από «Euphoria».

Φυσικά, δεν είναι ένα ευκολοφόρετο, καθημερινό λουκ, αλλά μπορούμε να εμπνευστούμε για τις βραδινές εμφανίσεις μας δοκιμάζοντας κάποια μεμονωμένα στοιχεία του όπως μια ζωηρόχρωμη σκιά ή μια έντονη γραμμή στο κάτω βλέφαρο.

Μια ακόμα δυνατή τάση για τη φετινή σεζόν είναι τα frosty eyes, που μας έρχονται από τα ‘90s και ‘00s και που επίσης είδαμε, μεταξύ άλλων, στην «Euphoria» αλλά και στα Instagram των σταρ και των makeup artists. Ψυχρές, ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις, όπως λιλά, γαλάζιο, μέντα, ασημί ή ροζ με μεταλλικό τελείωμα εφαρμόζονται σε όλο το βλέφαρο και ολοκληρώνουν το κλασικό look με το διάφανο gloss στα χείλη.

Δείτε το νέο λουκ της Charlize Theron:

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below