Με μια τρυφερή οικογενειακή φωτογραφία, όπου τα μεγαλύτερα παιδιά της αγκαλιάζουν το μωρό, μοιράστηκε η Chrissy Teigen τον ερχομό του τρίτου παιδιού της στο λογαριασμό της στο Instagram. Η 6χρονη κόρη της, Luna Simone, και ο 4χρονος γιος της, Miles Theodore, ρίχνουν ένα βλέμμα όλο τρυφερότητα στη νεογέννητη αδερφούλα τους, που ήρθε στη ζωή στις 13 Ιανουαρίου.

Στη λεζάντα το μοντέλο γράφει: «Είναι εδώ! Esti Maxine Stephens – το σπίτι είναι πολύβουο και η οικογένειά μας δεν θα μπορούσε να είναι πιο ευτυχισμένη. Ο μπαμπάς πλημμυρίζει με νυχτερινά δάκρυα χαράς βλέποντας τη Luna και τον Miles τόσο γεμάτους από αγάπη, ενώ εγώ ανακαλύπτω ότι χρειάζεσαι πάνες ακράτειας ακόμα και μετά από καισαρική τομή! Είμαστε σε πελάγη ευτυχίας. Σας ευχαριστώ όλους για την αγάπη και τις ευχές – τις αισθανόμαστε όλες!».

Σε παλαιότερη συνέντευξή του ο σύζυγός της και περήφανος μπαμπάς, John Legend, είχε πει: «Έχουμε περάσει αρκετό χρόνο πλέον με τα παιδιά μας, τη Luna και τον Miles, ώστε να έχουμε εξελιχθεί ως γονείς και είμαστε έτοιμοι να φέρουμε στον κόσμο ένα ακόμα μωρό. Μας βλέπω άνετα να πηγαίνουμε για τέσσερα παιδιά».

Δείτε τη νέα ανάρτηση της Chrissy Teigen:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen)

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below