Η Χριστίνα Κοντοβά εμπνέει, σε κάθε δημόσια εμφάνισή της, με το αψεγάδιαστο στυλ της και μια νέα έξοδος με τη μικρή Έιντα στο κέντρο της Αθήνας δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση.

Η σχεδιάστρια ενέδωσε σε έναν από τους πιο φινετσάτους χρωματικούς συνδυασμούς, σκούρο μπλε με έντονο πορτοκαλί, ταιριάζοντας στην ίδια εμφάνιση relaxed παντελόνι, oversized πανωφόρι, sneakers, printed μεταξωτό φουλάρι και την πιο στιλάτη και πρακτική τσάντα του φετινού χειμώνα, μια δερμάτινη crossbody, που αφήνει τα χέρια ελεύθερα ενώ ταυτόχρονα προστατεύει απόλυτα τα προσωπικά αντικείμενα στο εσωτερικό της.

Αν και δεν συνηθίζει να κάνει μακροσκελείς αναρτήσεις, η Χριστίνα Κοντοβά έγραψε πριν από λίγους μήνες ένα συγκινητικό κείμενο για την Έιντα και τη συμπλήρωση δύο χρόνων από την ημέρα που ξεκίνησε η κοινή ζωή με τη θετή κόρη της από την Ουγκάντα. Όπως είχε γράψει τότε:

«2 χρόνια μαζί.

»Η οικογένειά μας σήμερα έχει γενέθλια…

»Σαν σήμερα το 2020 βρεθήκαμε και ξεκίνησε η κοινή μας ζωή! Η πρώτη φωτογραφία είναι η πρώτη μας αγκαλιά. Η επόμενη είναι 1 χρόνο μετά στο ίδιο σημείο λίγο πριν αποχαιρετίσουμε την Ουγκάντα. Η τελευταία είναι πριν λίγες μέρες ξεκινώντας για το σχολείο.

»Πώς μεγαλώνουν τα παιδιά; -Με αγάπη και ασφάλεια… Και ανθίζουν.

»Προσωπικά μεγάλωσα, ωρίμασα και άλλαξα μέσα σε αυτά τα 2 χρόνια και νιώθω ευγνωμοσύνη για το θαύμα που μοιράζομαι».

Δείτε τη νέα εμφάνιση της Χριστίνας Κοντοβά μαζί με την κόρη της:

NDP

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below