Η Χριστίνα Κοντοβά βρίσκεται εδώ και περίπου έναν χρόνο στην Ουγκάντα, καθώς προχωράει η διαδικασία υιοθεσίας της μικρής Ada, μια ιδέα που γεννήθηκε στη σχεδιάστρια από τα ταξίδια της με την ActionAid.

Σε μια πρόσφατη ανάρτησή της από την αφρικανική χώρα τη βλέπουμε πάνω σε μια μηχανή, με casual και ταυτόχρονα κομψό λουκ. Αποτελείται από λευκό T-shirt, ταμπά ψηλόμεση παντελόνα, που κολακεύει ιδιαίτερα τη φιγούρα της, και travel bag σε γήινες επίσης αποχρώσεις. Στη λεζάντα γράφει: «Μετακίνηση με τα τοπικά μέσα».

Μιλώντας πρόσφατα στο travel.gr για την τόσο ξεχωριστή αυτή περίοδο της ζωής της, είπε: «Ένιωσα μεγάλη χαρά όταν έμαθα ότι στην Ουγκάντα μπορούσε να γίνει ευκολότερα η διακρατική υιοθεσία, γιατί είχα ξαναέρθει εδώ και ήξερα ότι θα ζούσα σε μία πολύ όμορφη χώρα». Την ξεχωρίζει από τις άλλες χώρες της Αφρικής που έχει επισκεφτεί: «Είναι πιο πράσινη, πιο όμορφη και νομίζω η πιο αυθεντική» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Η Χριστίνα Κοντοβά ζει στην πρωτεύουσα της χώρας, την Καμπάλα, μία πόλη χτισμένη στις όχθες της λίμνης Βικτώρια, «μια ευρωπαϊκή -κατά κάποιον τρόπο πόλη- αλλά με τις αντιθέσεις που βλέπει κανείς στην Αφρική. Δίπλα σε ένα πανάκριβο ξενοδοχείο ή έναν ουρανοξύστη μπορεί να υπάρχει μια παραγκούπολη», αναφέρει.

Δείτε τη νέα ανάρτηση της Χριστίνας Κοντοβά:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Christina Kontova (@ckontova)

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below