Η Έλενα Παπαρίζου βρέθηκε σε συναυλία στο Ηρώδειο, όπου φωτογραφήθηκε με διάφορους δημιουργούς και ερμηνευτές από το χώρο της μουσικής. Σε ανάρτηση που έκανε στο λογαριασμό της στο Instagram τη βλέπουμε, μεταξύ άλλων, με τη Δήμητρα Γαλάνη, το Γιώργο Χατζηνάσιο, τον Μάριο Φραγκούλη και τον Πασχάλη. Η ίδια για τη βραδιά επέλεξε ένα total gray look από relaxed παντελόνα, τοπ και κοντομάνικο μάξι πανωφόρι, όλα σε σατινέ υφή. Τα κρεμαστά σκουλαρίκια και το δαχτυλίδι με τις μπλε πέτρες αναβαθμίζουν το σύνολο, όπως άλλωστε κάνουν πάντα τα κοσμήματα.

Πρόσφατα μίλησε στο Marie Claire, και με την ιδιότητα της πρώτης πρέσβειρας Καλής Θελήσεως της UNICEF στην Ελλάδα. Όταν η δημοσιογράφος τής είπε: «Στηρίζετε φέτος την παγκόσμια προτεραιότητά της που είναι η ενίσχυση της ψυχικής υγείας των παιδιών και των νέων», εκείνη σχολίασε τα εξής:

«Ναι, κυρίως μετά από δύο χρόνια πανδημίας, απομόνωσης και αύξησης της βίας. Η σειρά συναυλιών που θα δώσω τον Σεπτέμβριο είναι αφιερωμένη στην προώθηση αυτών των προγραμμάτων της UNICEF. Όσον αφορά τα παιδιά, κάποτε πίστευα ότι πρέπει ο κάθε άνθρωπος να μαθαίνει από το δικό του πάθημα. Τώρα θέλω να τρέχω για τα παιδιά, να προφταίνω κάποια “παθήματα”. Να ερωτευτούν λάθος, να πουν μια ανοησία παραπάνω, να κάνουν μια λάθος επιλογή… ας είναι αυτά τα “προβλήματα” των παιδιών. Ας μην πάρουν από τα άλλα, τα “βαριά” μαθήματα. Γι’ αυτό φωνάζω: “Τα παιδιά είναι παιδιά σήμερα!”. Τα παιδιά, για να είναι το μέλλον μας, πρέπει να έχουν μια υγιή, σωματικά και ψυχικά, παιδική ηλικία».

Δείτε τη νέα ανάρτηση της Έλενας Παπαρίζου:

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below