Η Sharon Stone δεν συνηθίζει τις οικογενειακές δημόσιες εμφανίσεις, αλλά για τις Κάννες έκανε μια εξαίρεση. Φωτογραφήθηκε στο κόκκινο χαλί με τον μεγαλύτερο γιο της, τον 21χρονο πλέον Roan Bronstein Stone, που υιοθέτησε το 2000 με τον τότε σύζυγό της, το δημοσιογράφο Phil Bronstein.

Το ζευγάρι είχε παντρευτεί το 1998 και μέσα στα επόμενα χρόνια η Stone υπέστη μια σειρά από αποβολές εξαιτίας της ενδομητρίωσης, προτού αποφασίσουν να προχωρήσουν σε υιοθεσία. Το 2003 το ζευγάρι πήρε διαζύγιο, με τον Bronstein να κερδίζει στο δικαστήριο την πλήρη κηδεμονία του Roan. Η 63χρονη σήμερα ηθοποιός επρόκειτο να υιοθετήσει δύο ακόμα αγόρια, μόνη, τους Laird και Quinn, το 2005 και το 2006 αντίστοιχα.

Η Stone έδωσε το «παρών» σε μια φιλανθρωπική εκδήλωση για το AIDS, σχετικά με το οποίο δήλωσε: «Για πολλά χρόνια δεν ξέραμε πώς θα εξελιχθεί. Αλλά πλέον έχουμε διαφημίσεις στην τηλεόραση για φάρμακα κατά του AIDS, χάρη σε εσάς. Χάρη σε εσάς, μπορούμε να προλάβουμε τη μετάδοσή του από τη μητέρα στο παιδί».

Δες τη νέα ανάρτηση της Sharon Stone με τον γιο της:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone)

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below