Έχουμε συνηθίσει τις γυναίκες σε ρόλο αεροσυνοδού, ωστόσο κάτι έχει αρχίσει να αλλάζει τα τελευταία χρόνια και στις αερομεταφορές, σε σχέση με τα στερεότυπα φύλου, με αποτέλεσμα να βλέπουμε τις πρώτες πιλότους, κάτι αδιανόητο από την εποχή της Αμέλια Έρχαρτ μέχρι και πολύ πρόσφατα. Έτσι, η Sharon Stone σε ένα τζετ με το οποίο πέταξε δεν θα μπορούσε παρά να τιμήσει το εξ ολοκλήρου γυναικείο πλήρωμα, κάνοντας μια σχετική ανάρτηση στο λογαριασμό της στο Instagram. Η λεζάντα, λακωνική, αλλά τα λέει όλα: «Πλήρωμα που αποτελείται εξ ολοκλήρου από γυναίκες. Το λατρεύω».

Δεν είναι η πρώτη φορά που η 64χρονη ηθοποιός αναφέρεται σε γυναικεία θέματα μέσα από τα social media. Πρόσφατα, μέσα από ένα σχόλιό της σε ανάρτηση άλλου προφίλ, αποκάλυψε ότι προτού υιοθετήσει τους γιους της, είχε βιώσει εννέα αποβολές. Όπως είχε σχολιάσει σχετικά:

«Εμείς, ως γυναίκες, δεν έχουμε μια κοινότητα να συζητάμε το βάθος αυτής της απώλειας. Έχασα εννέα παιδιά σε αποβολές. Δεν είναι ασήμαντο, ούτε σωματικά ούτε συναισθηματικά, ωστόσο αναγκαζόμαστε να νιώθουμε ότι πρέπει να το περάσουμε μόνες και σιωπηρά, με μια αίσθηση αποτυχίας, αντί να εισπράξουμε την τόσο απαραίτητη συμπόνοια και ενσυναίσθηση και θεραπεία. Όταν η γυναικεία υγεία και ευεξία αφήνεται στην αντρική ιδεολογία το αποτέλεσμα είναι αμέλεια, στην καλύτερη περίπτωση, άγνοια, ακόμα και βίαιη καταπίεση».

Δείτε τη νέα ανάρτηση της Sharon Stone:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sharon Stone (@sharonstone)

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below