Η Βάσω Καβαλιεράτου είναι από τους πιο πιστούς θαμώνες της Ταράτσας του Φοίβου, καθώς το μουσικό στέκι, που φιλοξενεί διαφορετικούς καλεσμένους κάθε φορά, ανήκει στον αγαπημένο της, Φοίβο Δεληβοριά. Σε μια νέα, δημόσια εμφάνισή της η ηθοποιός προσαρμόστηκε στις χαμηλές θερμοκρασίες των τελευταίων ημερών συνδυάζοντας καλοκαιρινά και φθινοπωρινά ρούχα και αξεσουάρ. Μας έδειξε, έτσι, πώς να φορέσουμε τα clogs ακόμα και τον χειμώνα: με οπάκ καλσόν.

Πηγή στιλιστικής έμπνευσης μπορεί να γίνει και το πανωφόρι της, η διαχρονική και σοφιστικέ καμπαρντίνα, που γίνεται αυτομάτως πιο girly όταν ντύνει ένα printed μίνι φόρεμα, όπως επιβεβαιώνει το καινούριο λουκ της Καβαλιεράτου.

Το ζευγάρι έχει αποκτήσει μια κόρη μαζί, την 8χρονη Ιόλη. Σε παλαιότερη συνέντευξή του ο τραγουδοποιός έχει πει σχετικά: «Γιατί έκανα οικογένεια με τη Βάσω; Κοίτα, η γενιά μας ίσως θέλει να αποφύγει τη λούπα, την οικογενειακή ζωή των γονιών της. Όμως και η δισκογραφία έχει τα χάλια της, αλλά κάνω δίσκους. Παρόλο που τα τραγούδια δεν ακούγονται λιγότερο, το αντίθετο συμβαίνει. Επί παραδείγματι, ο κόσμος ακούει μουσική στο YouTube. Απλώς οι εταιρείες κερδοσκοπούν, γίνονται πάμπλουτες από τα έργα άλλων. Και η οικογένεια έχει τα χάλια της, αλλά έκανα παιδί. Γιατί με το κορίτσι που ερωτεύτηκα έχουμε πίστη και κέφι ότι θα φτιάξουμε την οικογένειά μας με τους δικούς μας όρους».

Δες τις νέες φωτογραφίες της Βάσως Καβαλιεράτου:

NDP
NDP

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below