Πέρσι, το παριζιάνικο brand Sezane λάνσαρε την πιο πολυπόθητη καμπαρντίνα μέχρι στιγμής, την “The Scott”. Διαχρονικά cool και απείρως ευέλικτη, εξαντλήθηκε σχεδόν αμέσως. Στη συνέχεια πάνω από 10.000 άτομα μπήκαν στην λίστα αναμονής του brand, εν αναμονή της επιστροφής της.

Δεν είναι τυχαίο ότι η καμπαρντίνα θεωρείται βασικό κομμάτι κάθε ενημερωμένης ντουλάπας. Η επιτομή της διαχρονικής κομψότητας και το απόλυτο κομμάτι για τις μεταβατικές περιόδους, μια ωραία καμπαρντίνα δεν φεύγει ποτέ την κορυφή των λιστών επιθυμίας μας.

H καμπαρντίνα “Scott” της Sezane είναι κατασκευασμένη από βιολογικό βαμβάκι, έρχεται σε κλασική καμηλό απόχρωση κι έχει μια παραδοσιακή σταυρωτή σιλουέτα. Έχει φαρδιά πέτα, επωμίδες, μανίκια raglan, μια σχισμή στο πίσω μέρος κι εγγυάται να αναβαθμίσει στιγμιαία τα καθημερινά σου σύνολα.

Φόρεσε τη δική σου πάνω από ένα σύνολο με τζιν και λευκό πουκάμισο για τώρα, και με ένα slip-dress και μίνιμαλ πέδιλα όταν ζεστάνει ο καιρός.

Είναι διαθέσιμη για προπαραγγελία τώρα, και θα αρχίσει να αποστέλλεται από τις 21 Φεβρουαρίου. Μην περιμένεις μέχρι τότε.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below