Η Μαρκέλλα Γιαννάτου έδωσε μια νέα συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και το «The 2Night Show», όπου ο παρουσιαστής, μεταξύ άλλων, την κάλεσε να σχολιάσει την απόφαση του συντρόφου της, του Λευτέρη Χαρίτου, που υπογράφει σκηνοθετικά τις «Άγριες Μέλισσες», να μιλήσει ανοιχτά για τη σχέση τους.

«Έπαθα σοκ όταν ο Λευτέρης Χαρίτος, ο σύντροφός μου, μίλησε δημόσια για τη σχέση μας. Ήταν συγκινητικό, αλλά εγώ δεν θα το έκανα. Βαριέμαι να ακούω τα προσωπικά άλλων ανθρώπων, οπότε δεν καταλαβαίνω γιατί ο άλλος δεν βαριέται να ακούει τα δικά μου» είπε η ηθοποιός, που παρακολουθούμε στον τρίτο κύκλο της σειράς, στον ρόλο της «Ζωής Μεγαρίτη».

Για τη σεξιστική αντιμετώπισή της από τα media πρόσθεσε: «Νευρίασα όταν διάβασα “η σύντροφος του Λευτέρη Χαρίτου”. Δουλεύω από το 2005. Και ξαφνικά χάνω το ονοματεπώνυμό μου. Αυτό δεν είναι ένα σημάδι πατριαρχίας; Και γιατί δεν ρώτησε κανείς αν ο Λευτέρης ήρθε στον ΑΝΤ1 και τον έβαλα εγώ; Γιατί είναι άντρας και μπορεί. Εγώ, που είμαι γυναίκα, μάλλον κάποιος με βοήθησε».

Δείτε το απόσπασμα της συνέντευξης:

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below