Ο Richard Gere και η σύζυγός του, Alejandra, έχουν δημιουργήσει μια οικογένεια με δύο γιους, στους οποίους προστίθενται δύο ακόμα παιδιά που έχει ο καθένας από προηγούμενες σχέσεις.

Αποφεύγουν να τα εκθέσουν στη δημοσιότητα, ωστόσο κατά καιρούς μοιράζονται στιγμιότυπα από την καθημερινότητά τους στο Instagram φροντίζοντας να μη φαίνονται τα παιδικά προσωπάκια.

Ένα τέτοιο, ξεχωριστό ενσταντανέ μοιράστηκε η 39χρονη μαμά και σύντροφος του χαρισματικού ερμηνευτή, με τον 3χρονο γιο τους, Alexander, να τρέχει μπροστά και τις σκιές των γονιών του να πέφτουν στο δρόμο. Στη λεζάντα, η μαμά γράφει, λακωνικά: «Μπαμπάς, μαμά και Alexander», με μια καρδιά δίπλα στο όνομα του παιδιού.

Το ζευγάρι έχει αποκτήσει ένα ακόμα αγοράκι, δύο ετών περίπου. Ο Richard Gere έχει έναν 22χρονο γιο, τον Homer, με την πρώην σύζυγό του Carey Lowell, ενώ η Alejandra τον 9χρονο Albert από προηγούμενη σχέση.

Λίγο πριν από το γάμο τους, το 2018, πηγή κοντά στην οικογένεια έχει πει στο περιοδικό «People» ότι «νιώθουν απόλυτα άνετα ο ένας με τον άλλο, διασκεδάζουν μαζί και ανυπομονούν για το κοινό μέλλον τους».

Δείτε τη νέα ανάρτηση της Alejandra:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Alejandra Gere (@alejandragere)

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below