Ο George Clooney φιλτράρει τις λεπτομέρειες που μοιράζεται, σχετικά με την οικογένεια και την προσωπική ζωή του, αυτή τη φορά όμως, σε νέα συνέντευξή του στο Entertainment Tonight, μίλησε για την εξέλιξη των δίδυμων παιδιών που έχει αποκτήσει με την Amal Clooney, τους Alexander και Ella, πέντε ετών πλέον.

Σε ερώτηση για το αν τα φαντάζεται, μελλοντικά, στην υποκριτική, ο 61χρονος ηθοποιός και σκηνοθέτης απάντησε: «Μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν. Υποψιάζομαι ότι είναι κάπως πιο έξυπνα από εμένα, οπότε μάλλον κάτι θα πετύχουν – ήδη μιλούν τρεις γλώσσες, ενώ εγώ ακόμα το παλεύω με τα αγγλικά».

«Μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν. Υποψιάζομαι ότι είναι κάπως πιο έξυπνα από εμένα, οπότε μάλλον κάτι θα πετύχουν – ήδη μιλούν τρεις γλώσσες»

Δεν είναι η πρώτη φορά, μάλιστα, που αναφέρεται στην ευφράδεια των παιδιών του στις γλώσσες. Σε μια παλαιότερη συνέντευξή του, το 2021, είχε πει ότι τα δίδυμα μιλούν καλύτερα ιταλικά «από την Amal κι εμένα. Αυτό μας ξεπερνάει».

Αφορμή για τη νέα συνέντευξη ήταν η επικείμενη πρεμιέρα της νέας του ταινίας, «Ticket to Paradise», όπου ο Clooney συμπρωταγωνιστεί με τη μακροχρόνια φίλη του, Julia Roberts. Υποδύονται δύο γονείς που έχουν πάρει διαζύγιο και οι οποίοι προσπαθούν να αποτρέψουν την κόρη τους από το να παντρευτεί, βιαστικά, το καινούριο ειδύλλιό της.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας «Ticket to Paradise»:

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below