Όταν το παλάτι του Μπάκιγχαμ ανακοίνωσε ότι η πριγκίπισσα Βεατρίκη παντρεύτηκε τον αρραβωνιαστικό της Edoardo Mapelli Mozzi σε στενό κύκλο, το πρωί της Παρασκευής, στο Ουίνδσορ δεν έδωσε στη δημοσιότητα περισσότερες λεπτομέρειες. Το μόνο που ξέραμε ήταν ότι οι καλεσμένοι δεν ξεπερνούσαν τους 30 και ανάμεσά τους ήταν οι γονείς της νύφης, πρίγκιπας Andrew και Sara Ferguson καθώς και η βασίλισσα Ελισάβετ με τον πρίγκιπα Φίλιππο. Άλλωστε η 31χρονη νύφη φορούσε το vintage φόρεμα της γιαγιάς της την ημέρα του γάμου. Ακόμα και οι πρώτες φωτογραφίες των νεόνυμφων ήρθαν στη δημοσιότητα μια μέρα μετά.

Μια ακόμα λεπτομέρεια έρχεται σήμερα στο φως και αφορά τον γιο του 36χρονου επιχειρηματία. Ο 4χρονος Christopher Woolf ήταν παρών στο μυστήριο που πραγματοποιήθηκε στο All Saints Chapel. Τον Wolfie, όπως τον φωνάζουν χαϊδευτικά, τον έχει αποκτήσει από την μακροχρόνια σχέση του με την αρχιτέκτονα και σχεδιάστρια Dara Huang.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below

“Εύχομαι τα καλύτερα στον Edo και τη Βεατρίκη και ανυπομονώ να ενωθούν οι οικογένειές μας” είχε δηλώσει λίγο μετά τον αρραβώνα η Dara Huang που σύμφωνα με πληροφορίες δεν ήταν στον γάμο.

Ο γιος τους όμως όχι μόνο ήταν αλλά είχε και σημαντικό ρόλο αφού ήταν παρανυφάκι και κουμπάρος του πατέρα του.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below