Η πριγκίπισσα Βεατρίκη παντρεύτηκε τον αρραβωνιαστικό της Edoardo Mapelli Mozzi σε στενό κύκλο, το πρωί της Παρασκευής, στο Ουίνδσορ. Οι λάτρεις της βασιλικής οικογένειας έπρεπε να περιμένουν όμως μια ολόκληρη ημέρα για να δουν το νυφικό που επέλεξε η 31χρονη πριγκίπισσα.

Η αναμονή άξιζε! Το παλάτι του Μπάκιγχαμ δημοσίευσε τις πρώτες φωτογραφίες των νεόνυμφων το βράδυ του Σαββάτου.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below

Η νύφη επέλεξε να σπάσει την παράδοση των βασιλικών γάμων και αντί να φορέσει μια custom made νυφική δημιουργία επέλεξε το vintage. Προτίμησε ένα φόρεμα σχεδιασμένο από τον Norman Hartnell και ήταν δανεικό από τη βασίλισσα Ελισάβετ. Το φόρεμα είναι φτιαγμένο από ταφτά Peau De Soie, διακοσμημένο με ιβουάρ σατέν και μανίκια οργάντζας.

Ο Norman Hartnell ήταν σταθερή επιλογή για τη βασίλισσα Ελισάβετ. Ήταν αυτός που σχεδίασε και το δικό της νυφικό αλλά αλλά το φόρεμα που έβαλε την ημέρα της ενθρόνισής της. Το συγκεκριμένο σχέδιό του αναδιαμορφώθηκε και προσαρμόστηκε για την πριγκίπισσα Βεατρίκη από την προσωπική βοηθό και στιλίστρια της βασίλισσας, την Angela Kelly και τον πιστό της μόδιστρο Stewart Parvin.

Η επιλογή της νεαρής πριγκίπισσας έρχεται σε αντίθεση με αυτή των πρόσφατων βασιλικών γάμων όπου οι νύφες επέλεξαν custom made δημιουργίες: η Kate φόρεσε Alexander McQueen, η Meghan προτίμησε Givenchy από την Clare Waight Keller και η πριγκίπισσα Ευγενία (η αδερφή της νύφης) φόρεσε μια δημιουργία των Peter Pilotto και Christopher De Vos.

Δανεική ήταν και η τιάρα που επέλεξε και μάλιστα ήταν αυτή που φόρεσε η βασίλισσα Ελισάβετ στο γάμο της με τον πρίγκιπα Φίλιππο. Το φόρεμα το είχε φορέσει στην πρεμιέρα της ταινίας “Λόρενς της Αραβίας” στο Λονδίνο το 1962.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below