Καθώς ο γάμος της Meghan Markle με τον Πρίγκιπα Harry πλησιάζει, ο κόσμος περιμένει με αγωνία να μάθει τι νυφικό θα φορέσει η νύφη.
Και ενώ δεν γνωρίζουμε ακόμη ποια σχεδιάστρια έχει επιλέξει για την μεγάλη της μέρα, μια φθηνή εκδοχή του γαμήλιου ρούχου της Kate Middleton είναι τώρα διαθέσιμη στην H & M.

Το Alexander McQueen νυφικό της έχει μείνει αξέχαστο από τότε που παντρεύτηκε τον Πρίγκιπα William στις 29 Απριλίου του 2011. Και ενώ η πολύ φθηνότερη H & M έκδοσή του δεν έχει την ίδια μακριά ουρά που η Pippa Middleton μετέφερε για την αδελφή της, εξακολουθεί να παραμένει μια υπέροχη επιλογή για οποιοδήποτε γάμο.

Στην τιμή των 199 ευρώ το μακρύ δαντελένιο φόρεμα της H & M είναι ένα κομψό αντίγραφο του φορέματος της Middleton, σε πολύ πιο προσιτή τιμή. Ο ιστότοπος στην περιγραφή του αναφέρει ότι περιλαμβάνει ένα “δαντελένιο μπούστο και φούστα σε ελαφριά ύφανση” ενώ δείχνει να έχει σχεδόν το ίδιο ντεκολτέ με το φόρεμα της Δούκισσας:

Σύμφωνα με τον ιστότοπο του brand, το φόρεμα έχει επίσης ένα “V” ντεκολτέ, ένα άνοιγμα στο πίσω μέρος του λαιμού με κουμπιά και ένα κρυφό φερμουάρ στην πίσω πλευρά. Μακριά μανίκια, ραφή στη μέση και μια ελαφρώς ογκώδη φούστα. ”

Εάν θέλετε να αισθανθείτε σαν μια κυριολεκτική πριγκίπισσα την ημέρα του γάμου σας, τότε η έκδοση της H & M είναι μια πολύ καλή επιλογή. Η νέα συλλογή νυφικών της εξυπηρετεί κάθε προϋπολογισμό και το γεγονός ότι αντλεί έμπνευση από έναν βασιλικό γάμο είναι απόλυτα δελεστικό.

Είναι επίσης μια καλή επιλογή αν ψάχνετε για κάτι να φορέσετε στις 19 Μαΐου …

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below