Η ξεχωριστή ημέρα της πριγκίπισσας Ευγενίας και του  Τζακ Μπρούκσμπανκ έφτασε και ο κόσμος παρακολούθησε με ενθουσιασμό την κόρη του Πρίγκιπα Ανδρέα και της Σάρας, Δούκισσας της Υόρκης να φτάνει στο Παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Windsor.

Getty Images

Η νύφη έδειχνε πανέμορφη φορώντας ένα κατάλευκο φόρεμα από τους Peter Pilotto και Christopher de Vos. Δεν φοράει πέπλο  – αντίθετα, φοράει την Grenville Tiara, η οποία ανήκε στη βασιλομήτωρ, μητέρα της Βασίλισσας Ελισάβετ Β ‘.

Η Eυγενία είχε καταλήξει στο σχεδιαστή του νυφικού της τη στιγμή που ανακοίνωσε τον γάμο, τον Ιανουάριο. “Ήξερα τον σχεδιαστή και το look αμέσως”, είπε σε προηγούμενη συνέντευξή της.

Getty Images

Η Ευγενία γνωρίζει τον Pilotto και τον De Vos, από το 2007  και έχει φορέσει αρκετές φορές στο παρελθόν δημιουργίες τους. Αυτή τη φορά συνεργάστηκε στενά με το ντουέτο για τη δημιουργία του νυφικού της, κοιτάζοντας για έμπνευση προηγούμενα φορέματα που είχαν φορέσει τα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Το φόρεμα διαθέτει μια μακριά ουρά, ένα V-ντεκολτέ που διπλώνει γύρω από τους ώμους και βυθίζεται στην πλάτη αποκαλύπτοντας τις ουλές από μια χειρουργική επέμβαση που η Ευγενία είχε κάνει στην ηλικία των 12 ετών για σκολίωση.

Getty Images

Κατασκευάστηκε στρώμα- στρώμα σύμφωνα με το παλάτι, από τον κορσέ και το φουρό μέχρι το μπούστο και την ογκώδη φούστα. Είναι φτιαγμένο από ζακάρ μετάξι, βαμβάκι και βισκόζ, ενώ η περίπλοκη ύφανση στο πάνω στρώμα έγινε στο Como της Ιταλίας.

Getty Images

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below