Μπορεί η Χριστίνα Μπόμπα να έχει αναρρώσει από τον κορωνοϊό αλλά ο σύζυγός της, Σάκης Τανιμανίδης συνεχίζει να νοσεί. Τις μέρες που βρίσκεται όμως σε καραντίνα στο σπίτι έχει φροντίσει να τις αξιοποιήσει εποικοδομητικά ακολουθώντας ένα από τα σημαντικότερα βήματα: σωστή ενημέρωση.

Επικοινώνησε, λοιπόν, με επιδημιολόγους για να μάθει περισσότερα για το πώς μεταδίδεται ο ιος και  αποφάσισε να παρουσιάσει σε ένα από βίντεο όσο έμαθε δίνοντας έμφαση στην σημασία που έχει το “μένουμε σπίτι”. Τόσο για το σύστημα υγείας όσο και για τη μετάδοση του κορωνοϊού.

“Τώρα που είναι πλέον και υποχρεωτικό είναι καλό να γνωρίζουμε ακριβώς σε τι βοηθάει το να μείνουμε στο σπίτι, έτσι ώστε να το κάνουμε επειδή το πιστεύουμε κι όχι με το ζόρι! Μιλώντας με επιδημιολόγους και κάνοντας λίγη έρευνα πήρα μια απάντηση” λέει ο Σάκης Τανιμανίδης.

“Μένουμε σπίτι για να μειώσουμε το ρυθμό εξάπλωσης του ιού και να μπορέσει ανά πάσα στιγμή το σύστημα υγείας μας να ανταπεξέλθει. Να μην φτάσουμε ποτέ έναν τόσο μεγάλο αριθμό ασθενών που δε θα μπορούν όλοι να πάρουν την ιατρική περίθαλψη που χρειάζονται” εξηγεί ο παρουσιαστής.

View this post on Instagram

Τώρα που είναι πλέον και υποχρεωτικό είναι καλό να γνωρίζουμε ακριβώς σε τι βοηθάει το να μείνουμε στο σπιίτι, έτσι ώστε να το κάνουμε επειδή το πιστεύουμε κι όχι με το ζόρι! Μιλώντας με επιδημιολόγους και κάνοντας λίγη έρευνα πήρα μια απάντηση. Η γρήγορη απάντηση, λοιπόν, είναι ότι μένουμε σπίτι για να μειώσουμε το ρυθμό εξάπλωσης του ιού, και να μπορέσει ανα πάσα στιγμή το σύστημα υγείας μας να ανταπεξέλθει. Να μην φτάσουμε ποτέ έναν τόσο μεγάλο αριθμό ασθενών που δε θα μπορούν όλοι να πάρουν την ιατρική περίθαλψη που χρειάζονται. Ήρθε η ώρα, λοιπόν, να γίνεις κι εσύ ΗΡΩΑΣ και να αράξεις στο σπίτι σου και να σώσεις ζωές! 💪 🦸‍♂️ #menoumespiti #gineIROAS

A post shared by Sakis Tanimanidis (@sakiswp) on