Ο Mark Evans έχασε τη μάχη για τη ζωή σε ηλικία 57 ετών. Ο πατέρας της Adele έδινε μάχη με τον καρκίνο στο έντερο. Η δυσάρεστη είδηση έγινε γνωστή μέσα από την εφημερίδα The Sun.

Η σχέση του με την κόρη του δεν ήταν καλές και αυτό το είχε κάνει γνωστό η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια στην τελετή απονομής των βραβείων το 2017. Η ίδια δήλωσε πως δεν αγαπάει τον πατέρα της αλλά σύμφωνα με πηγές εκείνος ήθελε να αποκατασταθεί η σχέση τους πριν φύγει από τη ζωή.

“Η οικογένεια του Mark είναι πολύ αναστατωμένη με τον θάνατό του. Πάντα ήλπιζαν ότι θα τα βρουν με την Adele αλλά έμεινε η μικρή μέχρι το τέλος”, αναφέρει πηγή. “Έκανε κάποιες προσπάθειες για να διορθώσει τα πράγματα αλλά ήταν ήδη πολύ αργά”.

Σε μια συνέντευξή του το 2011, ο Evans είχε πει ότι ο χώρισε με την μητέρα της τραγουδίστριας όταν εκείνη ήταν 3 ετών και μετάνιωσε που δεν ήταν εκεί για την Adele.

O Evans εθίστηκε στο αλκοόλ το 1999, λίγο μετά τον θάνατο του δικού πατέρα. Αυτό πρόσθεσε ακόμα μεγαλύτερη αποξένωση στη σχέση του με την Adele. “Ήμουν ένας κατεστραμμένος πατέρας εκείνη την περίοδο που με χρειαζόταν πιο πολύ”, είχε πει.

“Ήξερα ότι θα της λείπει ο παππούς της όσο μου έλειπε κι εμένα γιατί ήταν δεμένοι. Τον λάτρευε. Το μόνο που όμως μπορούσα να κάνω είναι να πάνω και για αυτό ντρέπομαι για τον εαυτό μου. Βρισκόμουν σε τόσο μεγάλη θλίψη που δεν μπορούσα να ξεπεράσω το πώς ένιωθα”.

Λίγο μετά από αυτή την συνέντευξη η Adele δυσαρεστήθηκε με το γεγονός ότι ο πατέρας της μιλάει για την προσωπική της ζωή. “Ήμουν έτοιμη να ξεκινήσω να έχω σχέσεις μαζί του. Το κατέστρεψε. Δεν θα ακούσει ποτέ ξανά για εμένα”, είπε η Adele στην αμερικάνικη Vogue το 2012.

“Γιατί δεν υπάρχει κάτι που θα με στεναχωρούσε περισσότερο από το να δωροδοκείται ο μπαμπάς μου από τον Τύπο”, πρόσθεσε.

Ο Evans διαγνώστηκε με καρκίνο το 2013. Κατά την διάρκεια της απονομής των Grammy του 2017 είπε ότι αγαπά τον μάνατζερ της σαν να ήταν ο πατέρας της. Μιλώντας για τη σχέση τους, ανέφερε χαρακτηριστικά: “Είμαστε μαζί 10 χρόνια και σε αγαπώ σαν να είσαι ο πατέρας μου. Σε αγαπώ, τόσο πού. Δεν αγαπώ τον πατέρα μου, αυτό είναι γεγονός. Αλλά αυτό δεν έχει σημασία”.

Δεν έχει γίνει γνωστό αν η Adele και ο πατέρας της επανασυνδέθηκαν στα πρόσφατα χρόνια. Η είδηση του θανάτου ήρθε λίγες μέρες μετά τα 33α γενέθλια της τραγουδίστριας, στις 5 Μαΐου.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below