Ξεκίνησαν στην Ιορδανία οι γαμήλιες εκδηλώσεις για τον γάμο της πριγκίπισσας Ιμάν μπιντ Αμπντουλάχ, μεγαλύτερης κόρης του βασιλιά Αμπντάλα Β’, με τον ελληνικής καταγωγής 28χρονο Τζαμίλ Αλεξάντερ Θερμιώτη.

Ο γάμος έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 12 Μαρτίου, ενώ πριν από αυτόν η βασίλισσα Ράνια είχε ετοιμάσει ένα πάρτι-έκπληξη στην κόρη της, μέσα στο παλάτι, αποκλειστικά για γυναίκες που ήθελαν να ευχηθούν στη νεαρή πριγκίπισσα.

Οι σπουδές και η γνωριμία με την πριγκίπισσα

Ο 28χρονος Τζαμίλ Αλεξάντερ Θερμιώτης από την Άνδρο είναι το πρώτο εγγόνι μιας πλούσιας οικογένειας και έχει σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Florida International University, όπου έλαβε και Bachelor of Science in Business. Είναι συνιδρυτής της Outbound Ventures LLC, μιας εταιρείας ιδιωτικών και επιχειρηματικών κεφαλαίων στη Νέα Υόρκη. Η Outbound Ventures LLC δημιουργήθηκε το 2015 και έχει έσοδα 1,1 εκατομμύρια δολάρια.

Μετά την αποφοίτησή του από το πανεπιστήμιο, εργάστηκε στην DPM, μια εταιρεία διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων με έδρα τη Νέα Υόρκη, ενώ το 2018-2020 συνεργάστηκε και με την AMARLA, ως επικεφαλής Επιχειρηματικής Ανάπτυξης με έδρα την Αθήνα στην Ελλάδα. Η εταιρεία είναι ένας από τους μεγαλύτερους λιανοπωλητές που δραστηριοποιούνται στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική.

Ζευγάρι εδώ και τρία χρόνια

Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και τρία χρόνια, ενώ γνωρίστηκαν στη Νέα Υόρκη. Η πριγκίπισσα Ιμάν τελείωσε πρόσφατα τις σπουδές της στο Πανεπιστήμιο Georgetown στις ΗΠΑ, εκεί όπου σπούδασαν επίσης ο πατέρας της και ο βασιλιάς Φελίπε ΣΤ’.

Λέγεται πως το όνομα Τζαμίλ, όπως τον αποκάλεσε στο μήνυμα της η βασίλισσα Ράνια όταν ανακοίνωσε τους αρραβώνες της κόρης της, οφείλεται στο γεγονός πως θα έπρεπε να ασπαστεί τον μουσουλμανισμό για να την παντρευτεί.

«Την πρώτη φορά που την κράτησα στην αγκαλιά μου, ήξερα ότι η ζωή μου δεν θα ήταν ποτέ πια η ίδια. Σε μια εβδομάδα, ντύνεται νύφη» έγραψε η βασίλισσα Ράνια στο Instagram για το γάμο της κόρης της.

Δείτε τις αναρτήσεις της βασίλισσας Ράνια για τον επικείμενο γάμο της κόρης της και για το πάρτι που διοργάνωσε προς τιμήν της:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Queen Rania Al Abdullah (@queenrania)

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below