Μάλλον δεν υπάρχει άνθρωπος σε ολόκληρο τον πλανήτη που να μη γνωρίζει πλέον κάθε λεπτομέρεια της σχέσης του Brooklyn Beckham και της Nicola Peltz, καθώς φροντίζουν να μοιράζονται συστηματικά στα social media στιγμιότυπα από τον έρωτά τους. Και φαίνεται ότι αυτή η ιστορία έχει το κοινό της, καθώς την κάλυψη του γάμου τους, φέτος την άνοιξη, ανέλαβε αποκλειστικά η «Vogue».

Θα είναι άλλωστε, αναμφίβολα, λαμπερή η τελετή ένωσης ανάμεσα στον 22χρονο γιο της Victoria και του David Beckham και της 27χρονης ηθοποιού και κόρης του δισεκατομμυριούχου επιχειρηματία Nelson Peltz και του μοντέλου Claudia Heffner. Αυτά που γνωρίζουμε μέχρι στιγμής είναι ότι η νύφη θα φορέσει δύο δημιουργίες Valentino και ότι κουμπάροι θα είναι οι δύο μικρότεροι αδερφοί του Brooklyn, ο 19χρονος Romeo και ο 16χρονος Cruz Beckham. Το event έχει προγραμματιστεί για τις 9 Απριλίου, στην έπαυλη 27 υπνοδωματίων του πατέρα της Peltz.

Ανάμεσα στα ονόματα των καλεσμένων που ακούγονται είναι των Gigi Hadid, Nicole Richie και των οικογενειακών φίλων των Beckham, Gordon και Tana Ramsay. Όπως είπε ανώνυμη πηγή στην Daily Mail: «Το ζευγάρι θέλει όλη η μέρα να είναι τέλεια και είναι εκπληκτική η προσοχή που δίνει σε κάθε λεπτομέρεια. Τα χρήματα φυσικά δεν αποτελούν πρόβλημα, αλλά θέλουν κυρίως να οργανώσουν μια γιορτή αγάπης, όχι πλούτου».

Η Peltz πάντως αναμένεται να τιμήσει στιλιστικά και την πεθερά της, επιλέγοντας για τη δεξίωση μετά το γάμο ένα φόρεμα με την υπογραφή Victoria Beckham.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below