Πρόσφατα η Hilaria Baldwin ανακοίνωσε μια χαρμόσυνη είδηση στο Instagram: Εντελώς αναπάντεχα, όπως έγραψε, ανακάλυψαν με το σύζυγό της, Alec Baldwin, ότι θα γίνουν για έβδομη φορά γονείς μαζί. Το ζευγάρι έχει ήδη έξι παιδιά: τους Carmen (8 ετών), Rafael (6), Leonardo (5), Romeo (3), Eduardo (18 μηνών) και Maria Lucia (13 μηνών). Ο Alec Baldwin έχει επίσης μία κόρη με την πρώην σύζυγό του Kim Basinger, την 26χρονη Ireland.

Ο ηθοποιός σε μια νέα ανάρτησή του στο Instagram, με ένα βίντεο της μικρότερης κόρης του, Maria Lucia, εξηγεί γιατί συνεχίζει να κάνει παιδιά. «Ο κόσμος ρωτάει γιατί. Να γιατί. Το να είσαι γονιός είναι το υπέρτατο ταξίδι».

«Ο κόσμος ρωτάει γιατί. Να γιατί. Το να είσαι γονιός είναι το υπέρτατο ταξίδι».

Στην ανακοίνωση της έβδομης εγκυμοσύνης της η σύντροφός του έγραψε:

«Μετά από πολλά σκαμπανεβάσματα τα τελευταία χρόνια, έχουμε μια συναρπαστική και τεράστια έκπληξη: ένας ακόμα μικρός Baldwin έρχεται φέτος το φθινόπωρο. Ήμασταν σίγουροι ότι η οικογένειά μας είχε ολοκληρωθεί και είμαστε τρισευτυχισμένοι με αυτή την έκπληξη. Μοιράζομαι μαζί σας τη στιγμή που το είπαμε στα παιδιά – όπως μπορείτε να δείτε, είναι ιδιαίτερα ενθουσιασμένα! Το νέο μας μωρό είναι μια φωτεινή πηγή στη ζωή μας. Μια ευλογία και ένα δώρο σε αυτούς τους αβέβαιους καιρούς».

Δείτε τη νέα ανάρτηση του Alec Baldwin:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alec Baldwin (@alecbaldwininsta)

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below