Μετά τη μεγάλη τραγωδία που έπληξε την οικογένεια Baldwin, ήρθε μια τεράστια και αναπάντεχη, κατά τα λεγόμενα της Hilaria, χαρά: Η σύζυγος του Alec Baldwin περιμένει το έβδομο παιδί τους, όπως ανακοίνωσε σε νέα ανάρτησή της στο Instagram:

«Μετά από πολλά σκαμπανεβάσματα τα τελευταία χρόνια, έχουμε μια συναρπαστική και τεράστια έκπληξη: ένας ακόμα μικρός Baldwin έρχεται φέτος το φθινόπωρο. Ήμασταν σίγουροι ότι η οικογένειά μας είχε ολοκληρωθεί και είμαστε τρισευτυχισμένοι με αυτή την έκπληξη. Μοιράζομαι μαζί σας τη στιγμή που το είπαμε στα παιδιά – όπως μπορείτε να δείτε, είναι ιδιαίτερα ενθουσιασμένα! Το νέο μας μωρό είναι μια φωτεινή πηγή στη ζωή μας. Μια ευλογία και ένα δώρο σε αυτούς τους αβέβαιους καιρούς».

Αυτός ήταν λοιπόν ο πιο απροσδόκητος τρόπος με τον οποίο η Hilaria θα μπορούσε να επιστρέψει στα social media. Τον τελευταίο καιρό το ζευγάρι δοκιμάστηκε, όταν στα γυρίσματα της ταινίας «Rust» εκπυρσοκρότησε το όπλο του Alec Baldwin, σκοτώνοντας την κινηματογραφίστρια Halyna Hutchins. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ABC και τον Τζορτζ Στεφανόπουλος, ο Alec Baldwin είπε, με δάκρυα στα μάτια, πως η σφαίρα δεν θα έπρεπε να βρίσκεται καν στο πλατό. «Δεν ήταν στο σενάριο να πατηθεί η σκανδάλη;», ρωτάει ο Στεφανόπουλος. «Δεν τράβηξα τη σκανδάλη», του απάντησε ο ηθοποιός. «Δηλαδή δεν πάτησες τη σκανδάλη;» ρώτησε ξανά ο δημοσιογράφος. «Όχι. Ποτέ δεν θα έστρεφα το όπλο σε κανέναν και δεν θα πάταγα τη σκανδάλη, ποτέ».

Το ζεύγος Baldwin είναι παντρεμένο από το 2012 και σχεδόν δεν έχει περάσει χρόνος χωρίς να υποδεχτεί ένα νέο μέλος στην οικογένειά του. Έχει ήδη έξι παιδιά: τους Carmen (8 ετών), Rafael (6), Leonardo (5), Romeo (3), Eduardo (18 μηνών) και Maria Lucia (13 μηνών). Ο Alec Baldwin έχει επίσης μία κόρη με την πρώην σύζυγό του Kim Basinger, την 26χρονη Ireland.

Δείτε το βίντεο της ανακοίνωσης της είδησης:

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below